balansero
Član
Pa mi smo preko brda Moj plac je u Joševi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zasto ne moze pre razbijanja sujete ako mislis da je ima?Ma moze, da se vidi vocnjak i sve....ali prvo ako je moguce da se razbije sujeta
Ma naravnoVeoma je moguće da 1ha donese preko 30t stenleja ugodini
Svaka cast svakom, ali posto vi kolega Ironman volite izuzetno kritikovati ljude, baz prava na konstruktivan razgovor i dogovor...raspitajte se dobro, svratite u moj sljivik, al tu se moje pisanje zavrsava. Jos jedna potvrda da se ovde ljudi ponasaju kao da im je ovo babovina. Svima puno uspeha u poslovanju, mi vas napustamo. Ziveli.
Svaka cast svakom, ali posto vi kolega Ironman volite izuzetno kritikovati ljude, baz prava na konstruktivan razgovor i dogovor...raspitajte se dobro, svratite u moj sljivik, al tu se moje pisanje zavrsava. Jos jedna potvrda da se ovde ljudi ponasaju kao da im je ovo babovina. Svima puno uspeha u poslovanju, mi vas napustamo. Ziveli.
Pozdrva svim forumasima i dragim kolegama !
Naime, u okolini Valjeva imamo mlad zasadjen vocnjak od skoro 3ha, i kao dodatni posao ( posto se uskoro iz velegrada definitivno selimo na selo ) nameravamo oformiti stado ovaca .
Previse dobre.Ako ništa drugo ima dobre namere i ciljeve!