Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ljudi, niko da mi kaze koja to sorta moze biti da cveta pre čačanske rane,
ima jako krupne plave plodove. Prva mi je ona cvetala, sada je i precvetala sigurno,
dok predpsotavljam da mi čačanke sada se otvaraju, Videcu za vikend.
Perfection + captan.Imate li preporuku za početnika kombinacije fungicid + insekticid?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Perfection + captan.
Ja uz Dimetoat mijesam Tebukonazol u precvjetavanju, a onda za 15 dana idem slavol prihranu preko lista i ubacim Mankozeb. Tako sam najsigurniji.Upravo tako, ovo su dve najgore akt. materije za mešanje, svaka u svojoj grupi. Ako već koristite perfection, provereno može sa mankogalom, ali ga nikako ne stavljati više od preporučene doze, godinama sam koristio tu kombinaciju a potvrdili su mi i zaštitari iz BASF-a. A sa Captanom možete Afinex.
Pisao sam aktivne materije a ne nazive preparata da ne dodje do zabune.Ja uz Dimetoat mijesam Tebukonazol u precvjetavanju, a onda za 15 dana idem slavol prihranu preko lista i ubacim Mankozeb. Tako sam najsigurniji.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Sad u precvetavanju prvi tretman, posle kad se "obrije" to je faza formiran plod, tad idem jos jedan tretman insekticidom...
Ja koliko znam jedina sorta koja je ranija od cacanske rane je RUTGERSTETER
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Ljudi, niko da mi kaze koja to sorta moze biti da cveta pre čačanske rane,
ima jako krupne plave plodove. Prva mi je ona cvetala, sada je i precvetala sigurno,
dok predpsotavljam da mi čačanke sada se otvaraju, Videcu za vikend.
Samo insekticid ili još nešto?
Jaka doza, na 100 litara vode ide 75ml Akorda a 100ml Dimetogala.Prskao sinoc kupine cipkordom i kuprozinom, oprao prskalicu i jutros isprskao sljive.
100 mililitara akorda i 80 mililitara dimetogala na 80 litara vode.
Ljudi zar je moguce da Nurelle D koristite u precvetavanju?