ubovicratko
Član
https://www.youtube.com/results?search_query=how+to+upload+picture+to+forum
vidi par klipova pa ces znati kako se postavljaju slike
vidi par klipova pa ces znati kako se postavljaju slike
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@Gorski Car, Ako su kise i vlaga stavljam i funglicid
Sada je suvo, da li se može uštedeti na fungicidu ili da se ipak pored insekticidida stavi i fungicid?
Pazite se Akorda, taj spali caskom, ja ga vise ne koristim.
Ja uz Dimetoat mijesam Tebukonazol u precvjetavanju, a onda za 15 dana idem slavol prihranu preko lista i ubacim Mankozeb. Tako sam najsigurniji.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Ja uz Dimetoat mijesam Tebukonazol u precvjetavanju, a onda za 15 dana idem slavol prihranu preko lista i ubacim Mankozeb. Tako sam najsigurniji.
ZA Vasovca
Obicno pise kada 60 % do 70 % krunicnih listica opadne.
Moje iskustvo je pokazalo da moze da otpadne i 90 % krunicnih listica i insekticid dobro resi problem sa sljivinom osom.
Inace provereno je dobar dimotat i nurele d ili konzul. Kod mene nisu omanuli nikada za osicu. Tada stavis i neku fungicid , ja najcesce stavljam mankogal.
I posto tada prskam i jabuke. Onda za jabuke ubacim i neko sistemicno sredstvo za pepelnicu.
I sa tim prskam i kruske i visnje , posto njih imama samo par komada.
- - - - - - - - - -
Hvala Trebava, sada cu da pratim kada bude plod i da vidim da li se podudra sa opisom.
Ljudi zar je moguce da Nurelle D koristite u precvetavanju? To je Zesce otrovan i zajeban insekticid!
NurelleD koristim samo ako se pojavi najezda gubara, jedne godine sam ga koristio u tu svrhu, inace u precvetavanju nikako...
- - - - - - - - - -
Ako su kise i vlaga stavljam i funglicid.
Akord plus Dimetogal.
Isprskao jutros u pola osam cacanku ranu u punom cvetu ovom kombbinacijom.
U deset sati latice dobile braon boju plodici crni na vrhu.
Zalosno izgleda sljivik.
Jel zna neko mozda razlog?
Prskao sam sljivu u precvetavanju, pola sam oprskao sa duplo manjom dozom dimetogala od preporučenih 0,1%(greška pri mešanju), da li će to biti dovoljno za osu ili da ponovim?
Ja bi rekao da je monilija !Da li se ovo susi.... Tako mi djeluje, kao da je behar krenuo pa odjednom stao?
Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Extra izgledaju sve, nema dalje !Ovaj na slikama je u 5 godini, razmak 4,30m x 2,30m. Ima više sorti. Na prvoj desno je rana, lijevo rodna. Na drugoj desno isto rodna, lijevo Top King i Top Taste (one su skoro završile cvjetanje).
Ima ne jedno 3-4 sljive? Da sacekam jos malo ili da radim sta po tom pitanju?Ja bi rekao da je monilija !
Nista ne cekaj, infekcija je vec ostvarena, ali probaj sa nekim sistemicnim fungicidom koji moze djelovati neposredno posle infekcije, probaj bar da je lokalizujes.Ima ne jedno 3-4 sljive? Da sacekam jos malo ili da radim sta po tom pitanju?
Sent from my STF-L09 using Tapatalk