miroljubceful
Član
To su ti sitnije oko 160cm,ustvari te su najbolje za sadnju ali veclna vocara trazi izuzetno debele,neko spomenu da se pijacne slao primaju,pa kako da se prime kad nedeljama setaju od pijace do pijace
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Klega ranka se ne kalemi kao ni pozegaca dovoljno je naci izdanke i presaditi ih.Kolege, imam nameru da zasadim par stotina komada crvene ranke i kalemar iz okoline Kruševca od koga sam i dosad uzimao sadnice mi je rekao da se može u proleće iskalemiti na džanariku, s tim što bih ja dao moje kalem grančice. Imate li iskustva sa crvenom rankom na kalemu, i zna li neko da li se ikako može naći neka sadnica požege, hteo sam da ubacim neki manji broj, ali u mom kraju je više nema, barem ne u nekom normalnom stanju.
Klega ranka se ne kalemi kao ni pozegaca dovoljno je naci izdanke i presaditi ih.
Изабери најбоље стабло и дај неком да ти произведе саднице ин витро. Сва стабла иста и без вируса (наравно, ако им даш такав материјал).Problem je što iz izdanaka nema šanse da nakopam 1 000 dobrih sadnica,a imam 50-60 starih stabala u dobroj kondiciji od kojih bi mogao da uzmem dobre kalem grančice.
Каква јој је клијавост сјемена?
Ne radi to kod šljive.Da li ste razmišljali o tome da prekratite stablo crvene ranke do zemlje u toku zimskog mirovanja, i izdanke koje pusti u tekućoj godini zagrnete rastresitom zemljom i zalivate.