Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U pravu si. Đubri se voćka a ne travaŠta će ti travica? djubre treba da se unese u zemlju i da ga koristi voćka a ne da raste trava
- - - - - - - - - -
Ja koristim 8-16-24 u jesen kad opadne list i kan posle cvetanja
To sam i ja video. Kazu da ne treba oprasivac. Zanimaju me iskustva ima li neko da je radio samo lepoticu, ili lepoticu i ranu i sta daje bolje rezultate?
Kako se vidi oko vocke zelena trava gde je bacano djubre, kao kod mene...Izmedju redova si prskao herbicidom ili frezirano?Evo moje lepotice sadjena 2012. U jesen
Evo moje lepotice sadjena 2012. U jesen
Ма у шљивама је мала зарада. Ја их не бих садио. Друга је ствар ако човјек има стајњак, трактор и прикључке па нешто постигне. Кренути испочетка са шљивом је неисплативо.
Sa ovom rečenicom silno grešiš i razmišljao sam da li je dostojna pomena. Ono što me čini šljivarom, voćarom uopšte, ali i i forumovcom, ipak me je primoralo da je pojasnim.. Nisam mislio da mi ljudi kazu nesto sto godinama sticu i ulazu u to,naravno da nece da podele sa nekim ko pojma nema o tome.
Ono što me čini šljivarom, voćarom uopšte, ali i i forumovcom, ipak me je primoralo da je pojasnim.
Ja sam na ovom forumu, uostalom kao i većina, da rado podelim iskustvo i znanje sticano godinama i naravno da još uvek dodatno naučim od naših kolega. Mnogo puta je to do sada potvrđeno. Takvi, kakve si ti u svojoj rečenici opisao nisu na forumu, ne treba ni da budu, nikome nisu od koristi.
Đađo, nisi forumovca ni ovan, ti si forumaš. Samo bez sikiracije.
Ima, pisalo se već o tome prošle godine ako se dobro sećam.Ima li ko takav intezivni zasad sljive?