ZICAPROM@ ZA Ekofreez znam da mora imati bar 2-3 cm lista da bi ga usvojila biljka, a za epin extra cuo sam danas da ljudi kazu moze ici i preko cveta, koliko to tacno ne znam, raspitacu se jos, do petka ima vremena.
Vasovac@ Danas sam razgovarao sa covekom koji daje robu (DJubrivo, hemiju) u zamenu za voce, i kaze da je 90% voca izmrzlo, i da nece moci da naplati robu koju je dao... On rece da ove nedelje idu temperature do 25-6 stepeni, a da sledece nedelje verovatno bice u minusu jutarnje bar 2-3 stepena... Iz iskustva na mojoj nadmorskoj visini 450metara znam da i 0 stepena sjebe sljivu samo tako...
I stvarno bi mi bilo krivo da se to dogodi...
PS: Epin extra kod mene u PK nema, a na galenikin sajt sam procitao da litar kosta 22 hiljade i 400 dinara... mnogoooo.
- - - - - - - - - -
[h=1]Izvinjvam se zbog duplog posta, ali evo pise cena...
Zaštita bilja online / Ishrana bilja / Biostimulatori / Epin ekstra (1.l)
[/COLOR]
[/h][h=1]Epin ekstra (1.l)[/h][h=1]
Cena: 22.470 din
[/h]
Vasovac@ Danas sam razgovarao sa covekom koji daje robu (DJubrivo, hemiju) u zamenu za voce, i kaze da je 90% voca izmrzlo, i da nece moci da naplati robu koju je dao... On rece da ove nedelje idu temperature do 25-6 stepeni, a da sledece nedelje verovatno bice u minusu jutarnje bar 2-3 stepena... Iz iskustva na mojoj nadmorskoj visini 450metara znam da i 0 stepena sjebe sljivu samo tako...
I stvarno bi mi bilo krivo da se to dogodi...
PS: Epin extra kod mene u PK nema, a na galenikin sajt sam procitao da litar kosta 22 hiljade i 400 dinara... mnogoooo.
- - - - - - - - - -
[h=1]Izvinjvam se zbog duplog posta, ali evo pise cena...
Zaštita bilja online / Ishrana bilja / Biostimulatori / Epin ekstra (1.l)
[/COLOR]
[/h][h=1]Epin ekstra (1.l)[/h][h=1]
Cena: 22.470 din
[/h]