Stigoh da uslikam par slika sorta Cacanska Lepotica. Dakle problem je ovaj ali nije na svim plodovima 20% je zdravo:
Verovatno neko prskanje nisam odradio kako treba, a trudio sam se da ispostujem sve po propisu:
-U jesen sam prskao sa Modrim Uljem
-U februaru sa Bakarnim Uljem
-Beli baloni Funomil
-Pun cvet Signum
-Precvetavanje Afinex + Signum
-Plodovi velicine graska Mankogal
-Posle nedelju dana Insekticid Volley (on mi je bio sumnjiv nisam ga koristio do ove godine, mozda sam se tu i zeznuo)
-Plodovi velicine lesnika Mankogal + Afinex
- To su prskanja koja sam do sad odradio po mom misljenju mislim da se nisam zaebao! Posle ovih kisa planirao sam preventivno da odradim Mankogal+Afinex.
Ako mislite da sam se negde prevario recite da menjam od sledece godine...
Na jednoj nadjoh i nekoliko cvetova:
Sto se tice Cacanske Rodne nju sam prskao:
-Jesen Modro ulje
-Februar Bakarno Ulje
-Pun Cvet Signum
-Precvetavanje Afinex
-Plodovi velicine graska Mankogal i to je to, necu vise da prskam uopste ona je za rakiju plodovi sijaju za razliku od lepotice...
- - - - - - - - - -
Zec mi sredio 4-5 sadnica i to u zadnjih 20 dana. Pa pobogu, ko da nema šta sad sa jede nego guli koru.
Komso. Zec ne glodje koru zato sto nema sta da jede, vec zato sto je glodar i mora nesto da glodje, glodje iz zadovoljstva
Zec je mali problem, stavis mrezice i nema problema. Srne su vece zlo, brste grancice, srndac cesa rogove itd. Kao da nema gde da cesa okolo ima milion stabala sume, bagrema i dr. a srndac ocesa rogove bas od sljivu.
Problem sa srnama resio sam tako sto sam mrezice namazao Ovcijim Lojem...