Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
koja je soprta u pitanju?
Nikako krečem uzmi biopol i kistom zamaži ranu,alkoholom odstrani smolu dezinficiraj i onda biopol vosak. On ti u sebi sadrži fungicid za zaštitu i ranu zaštičuje.
Postupak ti je isti kao i kod čovjeka.
Nista , to je karakteristika za lepoticu i bas tog razloga sam te i odmah pitao za sortu. Jedan od razloga sto sam izbegao lepoticu je ovaj jer je rodjak iskrcio vocnjak zbog ovoga, a tek sto je stigao na rod. znaci 5-6 bacenih godina samo zbog loseg sortimenta. Sadnice su isto iz cacanskog instituta. Puca kora i to su rane kakve nemogu da se zalece (bar u rodjovom vocnjaku je bio haos pored svog truda).cacanska lepotica
Čačanska Rodna u odnosu na Lepoticu je RAJSKO VOĆE! Prvo sto je rodila 10puta vise nego Lepotica, plus svaki plod sija od zdravlja uz duplo manje prskanja...
Gorski, probaj ipak da preispitaš svoj kalendar prskanja. Meni ovo ovako sa strane liči na Surlaša, mada bi morao da slikaš plod i od napred. A vidim i jedan truo plod i to je mislim, propust jer je trebalo odraditi i tretman protiv truleži, i to ne kad plodovi menjaju boju, nego dosta ranije. Ne kažem ništa protiv tebe ali i da bi drugi ljudi znali, do ovog stadijuma u kome su tvoje šljive je trebalo odraditi 6 tretmana od početka godine. Inače moje mišljenje je da je stenlej najprostiji za održavanje i najredovniji u rađanju, ali Lepotica kod mene daje solidne rezultate. Prvo apsolutno najbolje cveta, i svake godine zanosi, s tim što jedan broj opadne kasnije i mislim da je to sortna osobina, jer sam ja sve probao i nisam uspeo da sprečim to majsko opadanje.
Koliko sam ja upoznat rodna za razliku od lepotice ima skroz glatku koru jel?