đađo74
Član
Obavezno, dobra je to sorta ... ... ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Preparat je namenjen upravo za ono što su kod tvojih šljiva simptomi. Da li će biti dovoljno dobar pokazaće vreme, u svakom slučaju isprskao si i sad prati razvoj dešavanja.Imam dve sljive stenlej, 6-7 godina, ispred kuce, i desava se vec druga godina da nakon precvetavanja nesto napadne naličje licta, kao bela paučina. List se zgužva, skvrči i osuši se. kasnije plodići opadnu. Bilo je prošle godine, a sada opet počinje. Isprskao sam decisom prekjuče, videću ovih dana ima li boljitka. Zna li neko šta je to i da li je decis dovoljno dobar za taj problem?
Možda zbog ovog upozorenja na početku ..."dobio sam ga na poklon" ...
Preparat je namenjen upravo za ono što su kod tvojih šljiva simptomi. Da li će biti dovoljno dobar pokazaće vreme, u svakom slučaju isprskao si i sad prati razvoj dešavanja.
- - - - - - - - - -
Hvala. Vidim juče da su se mnogi listovi ispravili. Neki nisu i dalje... Verovatno da ponovim za koji dan, ali bih sada možda da perfektionom? Da li prednost dajes perfektionu ili dimetogalu?
Hvala. Vidim juče da su se mnogi listovi ispravili. Neki nisu i dalje... Verovatno da ponovim za koji dan, ali bih sada možda da perfektionom? Da li prednost dajes perfektionu ili dimetogalu?
Kinesko s,,,, nije za davolaKod mene nesto jede list, danas sam iprskao sa nekim insekticidom VOLLEY prvi put ga vidim u zivotu, dobio sam ga na poklon pa rekoh da se ne baci... Da li je neko koristio taj insekticid i kako se pokazao?
Ok, znaci preparati su uredu, nemam veliki vocnjak, nesto malo oko kuce, mogu da razdvojim prskanja, medjutim po mom kraju ljude koje poznajem prskaju sa pomesana cak 3 preparata... E sad posto cu razdvojiti prskanje svi kukaju na komarca, sto znaci da je hitnije da se prska protiv njega ili gresim??? i da ne zaboravim, da li je protiv komarca Dimentogal???Gotovo svi zastitari savetuju mesanje Mankogala i Dimetogala, ali u onom glavnom Galenikinom uputstvu jasno pise da se ta dva preparata ne smeju mesati! I koje sad tu lud ovi kojima je struka zastita biljaka ili ovi koji proizvode te preparate Ja nekako vise verujem proizvodjacu
Razdvoj prskanja, prvo jednim pa posle par dana drugim preparatom