Gorski Car
Član
Ili sljiveCitajuci postove nekolicine diskutanata dosao sam do zakljucka da ce ove godine med biti jako skup
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ili sljiveCitajuci postove nekolicine diskutanata dosao sam do zakljucka da ce ove godine med biti jako skup
Sljivar ovo su neke stubaste sljive tj. malo su vece jel?to ko jabuke...Koliko je cena? i prosecan rod po stablu?
kolega evo da ne bude zabune,ni sam mislio nista lose i nikada ne postavljam pitanja da bih nekog provocirao vec zato sto ni sam upoznat u te stvari i uvek pitam dobronamerno,dakle,pakovanje je bilo corus 75vg od 2.5 grama i to mi je ostalo od prosle god to sam video juce kad sam isao da prskam tako da sad ima potpuna ifor. sa moje strane,inace ja smatram a i do sad nikad ni sam pogresoi kada sam pitao za savet ovde,mislim da smo ovde da se pomognemo a ne da odmognemoКо је говорио о паковању ??? Ја сам говорио о разлици између 75вг и 50вг ..
тј. у једном је 75% масеног удела активне супстанце у другом 50% .. ако то не утиче на дозирање онда незнам шта утиче ... ал ако Ви то сматрате увредљивим нећу се мешам ...
Ja to skidam sve i ostavljam 4-5 pri vrhu sadnice.Danas sam obradjivao medjuredno u sljiviku koji je posadjen jesenas.Sve su sadnice krenule lepo.E sad pitanje,da li skidati lastare koji su krenuli nisko ili ih ostaviti pa kasnije npr u avgustu ih odstraniti?Par njih je cvetalo po 2-3cveta i cvetove sam skinuo.
.svaki dan provedem po 6-7h gledajući tu ljepotu
To su standardne sadnice šljive, samo je uzgojni oblik vitko vreteno. Prosjek po stablu je oko 45 kg.
Ta kolicina signuma ide na 50 litara vode za kosticavo voce.koliko litara vode ide na 30grama(jedna kesica) signuma ostalo mi od prosle god pa da ga iskoristim