Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
300 gr je 3890,00 din,30 gr je 450,00 din i od 3 gr je 70,00 dinara.Imalo je i octave ali nisam pitao za cenu mislim da je pakovanje od 1 kg.Koja je cena Chorusa 50?
300 gr je 3890,00 din,30 gr je 450,00 din i od 3 gr je 70,00 dinara.Imalo je i octave ali nisam pitao za cenu mislim da je pakovanje od 1 kg.
Uze mi rec iz usta,identican problem na komplet mladom zasadu(dunja,visnja,sljiva).Prskao juce Cipkordom ne pomaze.Ja sam danas primetio da su mravi poceli da se penju po mladim sljivama i visnjama tako da cu sutra morati da prskam protiv lisnih vasi i grinja.
Razmisljao sam da oprskam preparatom BASF Perfekthion (400 g/l Dimetoat) jer su mi rekli da je preparat odlican ali da je jako otrovan za pcele a obzirom da kod mene pcela nema jer nema cveta a takodje prskam rucnom kantom jer su sadnice jos uvek po jedan prutic, da li realno ima opasnosti po pcele ili da ipak izaberem neki drugi preparat i koji?
Jel ima neko iskustvo sa njim?
Ja sam godinama koriostio BASF Perfekthion za prskanje lucerke i raznih vocaka.To je dobar preparat ali nenormalno otrovan i smrdljiv.Sa njim kada prskas oseca se na kilometar.Jedna zanimljivost.Prosle godine sam nasao staro pakovanje od 1l od pre 5-6 god i uporedivsi tecnost u njemu sa ovim novim uocava se daleko gusca tecnost i jaca koncentracija kod starijeg preparata.A pise da je sve isto.Ja sam danas primetio da su mravi poceli da se penju po mladim sljivama i visnjama tako da cu sutra morati da prskam protiv lisnih vasi i grinja.
Razmisljao sam da oprskam preparatom BASF Perfekthion (400 g/l Dimetoat) jer su mi rekli da je preparat odlican ali da je jako otrovan za pcele a obzirom da kod mene pcela nema jer nema cveta a takodje prskam rucnom kantom jer su sadnice jos uvek po jedan prutic, da li realno ima opasnosti po pcele ili da ipak izaberem neki drugi preparat i koji?
Jel ima neko iskustvo sa njim?