mindjušar
Član
Rađena je zaštita ![Osmeh :osmeh: :osmeh:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/icon_biggrin.gif)
![Osmeh :osmeh: :osmeh:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/icon_biggrin.gif)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ledjnom ili traktorskomPrskalcomneću valda drljačom prskati,drljačom se drljači
![]()
Mindjusar jesi radio neku zastitu?
- - - - - - - - - -
Calic68;867603]Danas sam obilazo sa Kosanicem njive kaze i ako je oprskamo i ako je ostavimo ostace takvi listovi nece im se nista poboljsati, koren ostaje zdrav to je dobro znaci da ce biti liscaprvi tretman od bolesti pre zetve
[/QUOTE
Sa Markom iz bajera?
Bakar je samo preventiva da nedodje do zaraze,ako je doslo onda je kasno za bakar.
Nemislim nego znam sta je bakar za bakteriozu.Papriku sadimo tridesetak godina pa imam dobro iskustvo sa bakteriozom i lecenjem same,a bakar u lecenju nije nista pa cak i onaj madjarski 80%Mislis?Koliko sam puta vadio iz mrtvih sa bakrom cak i u povrcu xhantomonas i ostale gluposti , samo stavi dobru dozu da lepo ofarba i nista se ne boj! Uglavnom preferiram Funguran OH,najbolji je i najteze se spira!
Nemislim nego znam sta je bakar za bakteriozu.Papriku sadimo tridesetak godina pa imam dobro iskustvo sa bakteriozom i lecenjem same,a bakar u lecenju nije nista pa cak i onaj madjarski 80%
Možeš da dođeš da pomirišeš i ti...Jesi mirisao? Čime je nestala,brisao tačkice gumicom?
Sanduče ti je puno kolegaNemislim nego znam sta je bakar za bakteriozu.Papriku sadimo tridesetak godina pa imam dobro iskustvo sa bakteriozom i lecenjem same,a bakar u lecenju nije nista pa cak i onaj madjarski 80%