Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Obrisao...ddragan obrisi pp!
Ovaj Bojcetic kao baba vanga.Ja ne sejem repu sledece godine. Osecam da ce biti katastrofa. Kod nas onaj ko nikada nije sejao sada razmislja o setvi repe. Moj plan za slecdecu godinu je 80% kukuruz, 20% soja.
Inace to sto je cena od 4.3din+pdv zagarantovana, nista ne znaci. Bice repe masovno nasejano i ocekujem katastrofu od vadjenja do prijema u secerani. Kad repa stoji na prizmi 10 dana i kad ne dolazi ropa da tovari (ne moze da postigne, a i ne zuri istovremeno) gomila se stalno smanjuje. Ocigledno kaliranje. Necemo dobiti kako stoje stvari nikakve gratise, i jos nesto mi se ne svidja. Sva zaduzenja su u evrima, gde nigde nije naglaseno koji kurs se primenjuje (mozda negde jeste, ja nisam zapazio). Primera radi secerana Crvena je grcka i rade sa grckim bankama koje posluju kod nas. Tu su izuzetno nepovoljni kursevi gde je razlika prodajni-kupovni i po 5-6din itd itd. Sve u svemu, srecno vam bilo sa repom, ja prelazim u kukuruz kao MomoSaric