Calic68
Član
Tera se non stop, danas 9,5 ha uradjeno, ovde u Indjiji suvo kamioni kroz njivu idu 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bio je u Crepaji slucaj sa 10,9 digestijom,zaboravio sam kod koga ali kazu da je bilo 'vatanja' za gusu posle tog rezultata.za sad je kod mene najmanja digestija,to znači da sam rekorder![]()
ko bi rekao da ti studiras nesto?post dostojan jednog studentaNe brinite za njih,imace oni i iduce godine koliko im treba,a mozda i vise.
Nije ovo prvi put da zavrcu usi na digestiji,primesama i da ugovorima koji njima odgovaraju kreiraju cene. Lepo kazu "Ko te je** godinama,je**** te opet" .
Imenjače na cenu koji oni garantuju za iduću godinu, ugovaranje će biti drastično smanjeno. Što se mene tiče u mojoj setvenoj strukturi posle dugo godina neće biti zastupljena.Ne brinite za njih,imace oni i iduce godine koliko im treba,a mozda i vise.
Nije ovo prvi put da zavrcu usi na digestiji,primesama i da ugovorima koji njima odgovaraju kreiraju cene. Lepo kazu "Ko te je** godinama,je**** te opet" .