Calic68
Član
Tera se non stop, danas 9,5 ha uradjeno, ovde u Indjiji suvo kamioni kroz njivu idu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bio je u Crepaji slucaj sa 10,9 digestijom,zaboravio sam kod koga ali kazu da je bilo 'vatanja' za gusu posle tog rezultata.za sad je kod mene najmanja digestija,to znači da sam rekorder
ko bi rekao da ti studiras nesto?post dostojan jednog studentaNe brinite za njih,imace oni i iduce godine koliko im treba,a mozda i vise.
Nije ovo prvi put da zavrcu usi na digestiji,primesama i da ugovorima koji njima odgovaraju kreiraju cene. Lepo kazu "Ko te je** godinama,je**** te opet" .
Imenjače na cenu koji oni garantuju za iduću godinu, ugovaranje će biti drastično smanjeno. Što se mene tiče u mojoj setvenoj strukturi posle dugo godina neće biti zastupljena.Ne brinite za njih,imace oni i iduce godine koliko im treba,a mozda i vise.
Nije ovo prvi put da zavrcu usi na digestiji,primesama i da ugovorima koji njima odgovaraju kreiraju cene. Lepo kazu "Ko te je** godinama,je**** te opet" .