Mozes mi pricati o proizvodnji Jabuka ali o vadilicama za repu NEMOJ.... Brzina rada je povezana sa propusnom moci. Prosipanje je do vozaca i do sitne repe. Ako nije sitna do vozaca je. Da malo vise ugazi jer je teza i neto i bruto. Kereci hod iskljucivo zavisi od tarupa. I softverski je zakljucan. Ropa ukoliko ima kombinovan tarup ima i desni kereci. (Da ima izbor razbacivanja ili ostavljanja lista pod sobom) ali dolazile su otkljucane na insistiranje. Jer ropa ide bolje uz list. To je povezano sa onim boljim ciscenjem i propusnom moci. Holmer nisi mogao nikako dobiti odkljucan. A opciju kombinovanog tarupa tek imas od 2009. Tako nekako. Bilo je ili integralni ili sa razbacivacem. Sve ostalo sto nije napisano veruj je do vozaca, mentaliteta ljudi i zurbe.Ropa brze ide, veci bunker. Ne cisti bolje, prosipa vise. Holmer prospe 2 repe na celoj njivi sa Ropom bude vise rastura. Ropa ugazi vise i prednost je sto ima kereci hod na obe strane holmer samo na levu (ovaj kod nas sto radi). Ja uvek kada mi se ponudi opcija biram Holmer da na mojoj njivi radi.
@Ichbinmilan uzeo bi ja opet holmera. Samo nemam matemariku uzimati mladji jer nema toliko posla.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk