miroslav k
Član
Repa na našem gazdinstvu će da se seje i 2013 godine, a ugovaraće se samo toliko koliko mora, a ostalo ide na sopstvenu odgovornost,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
.Takve nebuloze su i nama pricane dok smo radili sa njima.Zato ja dve godine neradim sa njima kao i dosta nas u Golubincima i u poslednje dve godine imam normalan prinos,normalno odbijanje na vagi ne u secerani i normalnu cenu.Ove godine nismo prebirali repu kao ostali.Neznam tacno mislim da je bila 2009g kada nas je pecinacka secerana unistila.Evo mog primera kako sam prosao:vrate mi drugi sleper iz secerane zbog 9% trule repe,e onnda krece moja jebacina sa prebiranjem 6-7 radnika platio kombinirku da tovari u traktorske prikolice i traktorima oko 20vagona vuci u seceranu,a tamo fino sonda uzima meru koja se kretala od 45-55% necistoce rucno prebirane repe.Pa vi samo izvolite pa radite sa njima.Sandore a kim si ugovorio proizvodnju secerne repe? Sa kojom seceranom i preko koga ugovaras?
Šećerana Kovačica. Sa jednom lokalnom firmom .
@ Nikola nije toliko bitno dubina oranja ja sam već probao i 40 i 20 cm i nema bitne razlike .
Da li znate koliko azota treba repi da rodi maksimalno ako sve drugi uslovi odgovaraju ?