Šećerna repa 2013

Koje strane sorte planirate sejati ove godine?

• Giraf

Glasovi: 3 8,8%
  • Original

Glasovi: 16 47,1%
  • Leopard

Glasovi: 2 5,9%
  • Jasmina

Glasovi: 4 11,8%
  • Marianka

Glasovi: 5 14,7%
  • Serenada

Glasovi: 1 2,9%
  • Alfonsa

Glasovi: 0 0,0%
  • Asketa

• Gazeta

• Horta

• Ukupno glasača
    34
  • Anketa je zatvorena .
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
original i jedna set. jedinica girafa
giraf je imao malo jacu digestiju
prljave je izvadjeno oko 950 tona,a u izveštaj se nerazumem nego su mi u zadruzi izračunali plativu
površina ja 10,5 ha

Evo neka slika iz kampanje
xxxxxxxxx-007.jpg
[/IMG]
xxxxxxxxx-002.jpg
[/IMG]
xxxxxxxxx-006.jpg
[/IMG]
xxxxxxxxx-005.jpg
[/IMG]

TO je relativno kratko s obzirom koliki je posao, i sve to u njivi, reci mi cime su ju stepenasto brusili da se stave oni komadi za spajanje?

Stvarno kratko sobzirom da od 7 prisutnih petorica drže ruke u đžepovima:sjasi:Iače ove godine osim cene i vreme je za repu do sada bili dobro.Valjda neće zagorčati na kraju::vadjenje_repe::

Pa traka je pukla, i cime su ju sastavili? gume sa strane se bruse i stavljaju se gotovi komadi i lepe, a na to se ponovo nituju sipke. to sam pitao cime bruse i skidaju zube s trake da se zalepe te spojnice.

Nelepe nista,odseku komad koji je pukao,rscepe sa nozem staru traku tako da sa jedne tamo gde se spajaju bude pola nova pola stara traka neznam kako drugacije da ti objasnim
sipke srafe sa sraficima ne nituju je obruse iznutra srafice i to je to koliko sam gledao.Kazu da su je komplet novu stavili pre tri god ove godine je preko 1000ha izvadio i prvi put mu je pukla,kazu da je jebeno kada pukne pa je nagazis tockom

- - - - - - - - - -

Evo ga jedan mali tandem natovari svega 26t
vvvvvvv-003.jpg
[/IMG]
a evo mog tandema sa nesto malo preko 17t repe
vvvvvvv-001.jpg
[/IMG]

I u Žablju našto usporili istovar ,sad kaže šofer od podne čeka još nije istovario,a preko vikenda nismo ni vozili.Ali vremenski uslovi za kraj novemra idealni i stvarno je šteta neizvaditi sada,pa odvućiće se nekako.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh