Šećerna repa 2013

Koje strane sorte planirate sejati ove godine?

• Giraf

Glasovi: 3 8,8%
  • Original

Glasovi: 16 47,1%
  • Leopard

Glasovi: 2 5,9%
  • Jasmina

Glasovi: 4 11,8%
  • Marianka

Glasovi: 5 14,7%
  • Serenada

Glasovi: 1 2,9%
  • Alfonsa

Glasovi: 0 0,0%
  • Asketa

• Gazeta

• Horta

• Ukupno glasača
    34
  • Anketa je zatvorena .
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne ugazi Holmer baš toliko izgleda, sam njegov izgled je takav ogroman, meni npr: vadi Lektra moreau gr4, kraj koje se mora vozit to je katastrofa i tu se ugazi trag do traga 2 puta, prođe vadilica i onda di je povadito ide traktor i prikolica jos kad je blato, uff !

Jel neko radio sam map-on + kcl-om za repu i ima li razlike od 8-16-24...,pitam jer imam nesto u dug da uzmem map i kcl,pa me zanimaju vasa iskustva...?

i danas vadili,za sad 84 tone po ha. prljave repe
dscn5727.jpg

dscn5734.jpg

I meni su hteli danas da vade repu, ali danas je crveno slovo pa smo pomerili za neki drugi dan.

Ja se držim one stare, "ko je žurio, vrat je slomio" !!!:osmeh: Ima vremena, poradiće se a u pitanju je 9 kj koji se mogu uzorati za jedan dan!:ppozdrav:

Moja se još uvek sunča na ovako lepom vremenu.....:cool:
fotografija0454.jpg
[/IMG]
Kažu ljudi da repa raste dogod je temperatura iznad 10 stepeni!!!!!
Ako ovako vreme nastavi moja repa će se zaglavljivati u Holmeru::vadjenje_repe::

Meni ostalo jos 10tak ha da se vadi,a sad kamioni nece moci u njivu,ne znam kako cu izvuci repu,a nemam gde ni prizmu da pravim,sranje do bola::jako_besan::

Kameni@ pa i nije nešto porasla sem ako je sejana na 70cm.
Kampanja će kod nas trajati do polovine decembra i nemože sva repada se izvadi mesec dana ranije ,neko će vaditi i posle 29.11.to je normalno.Retko koja godina prođe bez čari.Prošle nije bilo čari sa vađenjem ali je bilo sa prinosom(nismo ni vadili),ali zato ove godine sve završeno u oktobru sa 11,5kj predato 416t plaive repe a ::novac::mnogo,ali ćemo sigurno spominjati ovu godinu kao i prošlu samo u kontra kontekstu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh