nikola indjija
Član
Prvo ce da krene u retrovegetaciju(one koju su odbacivale lisce)digestija se smanjuje u svakom slucaju,a one koje su mekane su zavrsile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imali su kise vise od svihOnda ste vi Somborci imali vise kise od nas. Kod nas nema parcele gde nije smanjena lisna masa. Moja je bila odlicna u drugom prskanju od cerkospore, a u trecem se lisna masa smanjila za 50%. Da bude u septembru 15 dana suncanih i bice i digestija pored prinsa dobra.
ova tvoja konstatacija je ravna epohalnom otkricu da voda moze da bude i toplaKada dođe do vađenja HOLMER je zakon.
Bolje prolazimo kada se vadi sa linijom, razlika u nečistoći je nekoliko procenata.Kada dođe do vađenja HOLMER je zakon.
Ja bio da obidjem suncokret veceras,u Glogonjskom ima dosta lose repe,bez lisne mase gotovo,zuta,nikakva...pre par dana sam video u zeldosu na dosta mesta krugove trule repe.
Privatna se nevadi jos,a mislim da vadi samo mk agrounija
- - - - - - - - - -
Kako neznas ko te je zvao,pa sa kim si pricao?
Kod mene u precniku od 10km ima vise kombajna nego u celoj Srbiji
Kada dođe do vađenja HOLMER je zakon.
Ropa je jednako dobar. Vervaet takodje. Druga je tema sto je kod nas Holmer najzastupljeniji.