slobapatrola
Član
e sad ne znam gde vise ima kombajna dal kod nikole ili kod mucobiena,al znam da u Crepaji ima vise nekod vas zajedno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prvi rezultati iz naše laboratorije kažu u proseku oko 14,5%. Samo jedan uzorak od 40 ispitanih danas je imao preko 16%. Prinos pak od 6,5 do 10 vagona po ha. Videćemo iduće nedelje kako će se razvijati situacija.Mama im j.... kako lazu na digestiji,sada i najlosija repa ima preko 18%
Prvi rezultati iz naše laboratorije kažu u proseku oko 14,5%. Samo jedan uzorak od 40 ispitanih danas je imao preko 16%. Prinos pak od 6,5 do 10 vagona po ha. Videćemo iduće nedelje kako će se razvijati situacija.
Ja ujutro četvrti put od cerkospore, Rias i prihrana Novalon 10:10:40. Repa je za sada u odličnoj kondiciji i ima dobru lisnu masu i kako kaže Nikola mi nećemo vaditi repu pre 15 Oktobra tako da neću da rizikijem iako znam da uslova za pojavu bolesti trenutno nema.Kod nas privatna nece krenuti pre 15 oktobra da se vadi,ja danas prskao 5 put zastitu