Šećerna repa 2013

Koje strane sorte planirate sejati ove godine?

• Giraf

Glasovi: 3 8,8%
  • Original

Glasovi: 16 47,1%
  • Leopard

Glasovi: 2 5,9%
  • Jasmina

Glasovi: 4 11,8%
  • Marianka

Glasovi: 5 14,7%
  • Serenada

Glasovi: 1 2,9%
  • Alfonsa

Glasovi: 0 0,0%
  • Asketa

• Gazeta

• Horta

• Ukupno glasača
    34
  • Anketa je zatvorena .
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
e sad ne znam gde vise ima kombajna dal kod nikole ili kod mucobiena,al znam da u Crepaji ima vise nekod vas zajedno

Crepaja je na daleko poznata, to je drzava u drzavi. Sve gazda do gazde. Ako racunate i cika Miću u crepajce, odakle potice onda imate bas puno kombajna.

pozdrav svima,dali neko moze da mi pomogne oko nabavci lancanika za majevicin utovarivac (manji).Trebalo bi mi onaj mali lancanik trake,koji je napred iznad zemlje.Unapred hvala.

Obisao sam danas svoju repu, truljenje se za sada ne siri, ali vadicu je sigurno za 10-15 dana, dok ce druga parcela ostati do kraja.

Kod nas privatna nece krenuti pre 15 oktobra da se vadi,ja danas prskao 5 put zastitu
Ja ujutro četvrti put od cerkospore, Rias i prihrana Novalon 10:10:40. Repa je za sada u odličnoj kondiciji i ima dobru lisnu masu i kako kaže Nikola mi nećemo vaditi repu pre 15 Oktobra tako da neću da rizikijem iako znam da uslova za pojavu bolesti trenutno nema.

Ja juče četvrti put zaštita glot.Repa dobra a nije da nema tačkica.Te njve planirano vađenje početak oktobra.drugi deo vađenje 15 09 kada počne da radi Žabalj,jer je kiša preskočila taj deo atara pa je u lošijem stanju i samo može dočekati blato i probleme::vadjenje_repe::

Kod nas ima truljenja sporadicno, ali neko je poceo da vadi, jos nisam saznao ko, ali znam da se navlaci repa u pecince, za koji dan krecu s preradom. Mi imamo zakazano za 20. septembar, ujedno da isporbamo i novu masinu u radu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh