Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Od sirokih koliko sam video dominiraju zelje i abutilon,mada i stir je lep posle ovih kisa...Sirak nije problem. 20% azila preko maksimuma i sirak koji je metar visine se osusi. A sto se tice sirokolisnih samo cupazon.
Ovde ce da radi fusilade...........
@ dusan, zasto su ta 3 reda tamnije boje lisca?
Ne znam sto je ta repa razlicite boje, nije moja, to sam slikao u nasem ataru, ima je u toj njivi na vise mesta po nekoliko vrasta, bilo mi je zanimljivo pa sam slikao, a ova sa sirkom, bas ga ima.Ovde ce da radi fusilade...........
@ dusan, zasto su ta 3 reda tamnije boje lisca?
@mucobieno ne postoji tamniji ili svetliji hlorofil, vec je u pitanju kolicina istog (vise ili manje ga ima u listu) ili gustina (debljina) mezofila u kojem se isti nalazi, sto svakako mogu biti sortne specificnosti. I delom zavisno od odnosa hlorofila a i b, mada lici mi manje verovatno s'obirom na uslove na njivirepa sa tamnijim hlorofilom, a u krajnje dve sekcije je sipano razlicito seme, pa je njiva tako prosarana, imali smo i mi to jedne godine, pokupili neke ostatke i tako sejali, ove se nismo smeli usuditi, jer repa je nejednake visine glave pa ce nam smetati za 6-orednu vadilicu.