Šećerna repa 2013

Koje strane sorte planirate sejati ove godine?

• Giraf

Glasovi: 3 8,8%
  • Original

Glasovi: 16 47,1%
  • Leopard

Glasovi: 2 5,9%
  • Jasmina

Glasovi: 4 11,8%
  • Marianka

Glasovi: 5 14,7%
  • Serenada

Glasovi: 1 2,9%
  • Alfonsa

Glasovi: 0 0,0%
  • Asketa

• Gazeta

• Horta

• Ukupno glasača
    34
  • Anketa je zatvorena .
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@mica967

E kad bi još to moglo bilo bi pun pogodak...:osmeh:

@šandor

Pa bogami jeste kasniji roka, a šta ako nedaj bude presevanja? Bogami rizično će biti ove godine proizvoditi repu...
@

Tesko da ce jos biti mraza koji je jak i da ce ubiti repu, ostaje jos samo nicanje i pipa, oko nicanjja treba posebno paznju obratiti na predsetvenu pripremu, ne duboko ici. A pipa, svaki dan treba biti na njvi, pogotovo kad otopli, netreba stedeti na hemiji jer popravka nece biti (ove godine) i to je to ukratko.

To je sve ok.Ali sta je sa pokoricom?!(kisa vetar i eto ti pokorice)takvo vreme imamo sada.Izvinjavam se za:off_topic:

Pokorica nece biti problem, jer kao sto je rekao Mladen nema najave kise u tom periodu kad bude nicanje. Problem broj 1 je pipa. Ko ima udaljene parcele (i u vise parcela) i ko ima velike povrsine a mali broj prskalica bice cupavo.

Pokorica nece biti problem, jer kao sto je rekao Mladen nema najave kise u tom periodu kad bude nicanje. Problem broj 1 je pipa. Ko ima udaljene parcele (i u vise parcela) i ko ima velike povrsine a mali broj prskalica bice cupavo.

Ja se uklapam u sve to navedeno :haha:, ali nema zezanja, udaramo direkt u glavu.

evo kako zabari rade <a href="http://www.youtube.com/watch?v=ElIAMQ90BxU" target="_blank">

Poslednja izmena od urednika:
na 3:10 i 8:00 prikazuje nas do sadasnji sistem rada.

Dok smo mi nestrpljivi setva u nemackoj je u punom jeku, evo jedne slike.

Poslednja izmena:
Kod mene ne verujem da ce biti problema sa pipom jer je prosle godine bilo samo 50 ha repe, a sva repista su udaljena od njiva gde ja planiram da bude repa.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh