Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nikola mi imamo pravu setvu tako da se po tom pitanju ne sekiram, ali pokorica je nešto drugo.Kasne setve mogu biti veoma lose zbog visoke temperature i vetra u kombinaciji.Moze se desiti da seme,klica veoma brzo izgubi vlagu,svi znamo na koju se repa dubinu seje,taj gornji sloj zemlje se veoma brzo osusi.
Vi nemate nista pametnije da pisete u ovoj temi pa se sprdate za 1.april?
Mico kada si sejao oko 15.4?Nikola mi imamo pravu setvu tako da se po tom pitanju ne sekiram, ali pokorica je nešto drugo.
U Martincima zavrsena setva secerne repe,ostalo par jutara...
Moje misljenje da ce biti presevanje na svim,tu ce verovatno biti i dobre pokorice posle ovoliko kisepre 2 3 dana sam prosao kroz martince, i stao na jednoj parceli prema lacarku, trazio sam seme, ali nisam hteo da se prljam, nisam nista nasao, ali ako ovako potraje oticu za koji dan opet da pogledam kako ta repa izgleda i hoce li tu ista nicati. Bice bar na nekim parcelama presejavanje.