miroslav k
Član
Sejemo i dalje mora se zbog zaduženja, površina će verovatno biti samo tolika koliko odprilike iznosi rata zaduženja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
interesuje me zasto vec neku godinu kukuruz na repistu bude jako los,sto je slucaj i ove godine?Kod nas u selu,zbog plodoreda rade repu da bi kasnije tu sejali kukuruz, koji na repi bude dobar..Medjutim i ove godine i prosle tu su bas najgori kukuruzi.Sta se to desava ne znam...Mozda je off a mozda i nije nek odluce nadlezni organi?
A sta sam ti ja rekao pre jedno 2 i po meseca.Da su losi i da ce da budu najgori!interesuje me zasto vec neku godinu kukuruz na repistu bude jako los,sto je slucaj i ove godine?Kod nas u selu,zbog plodoreda rade repu da bi kasnije tu sejali kukuruz, koji na repi bude dobar..Medjutim i ove godine i prosle tu su bas najgori kukuruzi.Sta se to desava ne znam...Mozda je off a mozda i nije nek odluce nadlezni organi?
Nemam iskustvo sa repom ,razlozi zašto je kukuruz loš posle repe ?? Verovatno je tačno što su ostali članovi napisali,nedostatak padavina .rade repu zbog zarade, jer je jedino najbolje resenje kad je plodored u pitanju a da ima neke zarade.Ja garantujem da kad bi moglo kukuruz na kukuruz da se radi da bi u mom selu bilo 10posto drugih kultura.
E sad repa izvuce dosta hraniva slazem se,a kako je do pre par godina uvek najbolje radjalo upravo posle nje?
bas bih voleo da cujem misljenja iskusnijih paora?
Kiraj bi tu mogao da da neko misljenje bez obzira sto ne seje repu?