Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste i zemljisni i najbolje je krknuti sve u zadnjem tretmanu kako je rekao Miroslavnije svugde ima dosta na nekim teranima smrznute ja ga koristim tako recuuvek u drugom i trecem prskanju ali sada sam morao ima dosta niknutog zelja i pepeljuge on ti najbolje skida a odakle tebi da je on zemljisni prvi put cujem
Bice efekta i na korove i na repu.Na korove dobro a na repu lose.Mislim da je izmrzla samo ona repa sto je bila u fazi kotiledončića, ona koja je imala 2 stalna lista njoj ništa ne fali, bar je kod mene tako, znaci ipak je proređen sklop.
Još druga stvar sto me brine što sam prskao od korova i bojim se da nece biti efekta zbog ovih zahlađenja
Verovatno je predsetvena priprema izvršena desetak dana pre setve otud i korovi. Setva koja se kod nas u zadruzi vrši unazad nekoliko godina se dobro pokazala i ove, predsetvena priprema se vrši istog dana kada i setva.Pa kolka je trava kada su vec dva puta tretirali?