Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemam ni ja direktno sa seceranom ugovor, iz preduzeca sa kojim ugovaram repu sam dobila tu informaciju, pa me interesuje da li je secerana isplacivala za sve ili ne.Mića967 je napisao(la):Mi nemamo direktno ugovor sa šećeranom već preko zadruge tako sa Pećincima i sa Sentom, a vi koji imate direktno verovatno vas zato i uslovljavaju.
Ako neznaš sigurno onda nemoj ni da tvrdiš, da ne ispadne ponovo kao sa cenom repe, kad nisi hteo da mi kažeš ko je isplaćivao više od 2.7din/kg JUS u ime šećerane Senta!Mića967 je napisao(la):Mi nemamo direktno ugovor sa šećeranom već preko zadruge tako sa Pećincima i sa Sentom, a vi koji imate direktno verovatno vas zato i uslovljavaju.
Sve sto ti je Mica 967 rekao je istinamityoo je napisao(la):Ako neznaš sigurno onda nemoj ni da tvrdiš, da ne ispadne ponovo kao sa cenom repe, kad nisi hteo da mi kažeš ko je isplaćivao više od 2.7din/kg JUS u ime šećerane Senta!Mića967 je napisao(la):Mi nemamo direktno ugovor sa šećeranom već preko zadruge tako sa Pećincima i sa Sentom, a vi koji imate direktno verovatno vas zato i uslovljavaju.
Senta je svima isplatila doplatu..... za ostale šecerane neznam!
nikola indjija je napisao(la):Sve sto ti je Mica 967 rekao je istinamityoo je napisao(la):Ako neznaš sigurno onda nemoj ni da tvrdiš, da ne ispadne ponovo kao sa cenom repe, kad nisi hteo da mi kažeš ko je isplaćivao više od 2.7din/kg JUS u ime šećerane Senta!Mića967 je napisao(la):Mi nemamo direktno ugovor sa šećeranom već preko zadruge tako sa Pećincima i sa Sentom, a vi koji imate direktno verovatno vas zato i uslovljavaju.
Senta je svima isplatila doplatu..... za ostale šecerane neznam!
Slazem se sa tobom u potpunosti.Nas clan mica 967 samo potpali vatru.koliko sam shvatio sada Ce i on da pravi ugovor sa sunokom a do juce ih je pljuvao i bio protiv njih.mityoo je napisao(la):Nemamo više šta da razgovaramo! Kad treba pomoć, onda je Mityoo svima dobar, a kad meni treba nešto pomoći onda "svi junaci nikom ponikoše" Meni je trebao dokaz protiv šećerane da ne govore istinu, a ne protiv vas.... Uostalom što se ja uopšte i raspravljam sa vama!
To im je osnovna cena koja će imati još uvećanja u zavisnosti od količine ugovorene repe.zcurcic je napisao(la):cena u senti 4 dinara jus 16%, sa prinosom vecim od 45 t/ha, bez pdva.
Cek malo,da kazemo da ste upravu obojica!mityoo je napisao(la):Ja sam sa tobom završio raspravu! Samo zato što ti mene nećeš da shvatiš i teraš svoje kao švaba tralala! Ako nešto tvrdiš onda to i dokaži, e to ti nisi hteo, da dokažeš! Meni su tvrdili iz šećerane da NIKO nije dobio veću cenu od 2.7 A meni je samo trebao dokaz da LAŽU