Šećerna repa 2011 god.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
mityoo je napisao(la):
Ja sam sa tobom završio raspravu! Samo zato što ti mene nećeš da shvatiš i teraš svoje kao švaba tralala! Ako nešto tvrdiš onda to i dokaži, e to ti nisi hteo, da dokažeš! Meni su tvrdili iz šećerane da NIKO nije dobio veću cenu od 2.7 A meni je samo trebao dokaz da LAŽU
Ja nisam radio sa sentom prosle godine,radio sam sa sunocom,ako mica 967 laze onda celo selo laze
sigurno je istina jer su imali cenu vecu od nas

miroslav k je napisao(la):
@Green
kako tek tako odustajes od repe
Cena koju nude je 3,60 din/kg, prevoz (od parcele do prizme) 5000din po vagonu.
Do sada sam imala srece da ustedim za prevoz,posto je vadjena u septembru pa je isla direktno za seceranu.
Ipak, nisam zadovoljna sa ponudjenim uslovima, tako da, za sada, nista od sejanja repe :cao:

nikola indjija je napisao(la):
mityoo je napisao(la):
Ja sam sa tobom završio raspravu! Samo zato što ti mene nećeš da shvatiš i teraš svoje kao švaba tralala! Ako nešto tvrdiš onda to i dokaži, e to ti nisi hteo, da dokažeš! Meni su tvrdili iz šećerane da NIKO nije dobio veću cenu od 2.7 A meni je samo trebao dokaz da LAŽU
Ja nisam radio sa sentom prosle godine,radio sam sa sunocom,ako mica 967 laze onda celo selo laze
sigurno je istina jer su imali cenu vecu od nas
Ja u ovom postu nisam ni tvrdio da Mića laže, već da mi je trebao dokaz da šećerana laže.... a on nije hteo da mi te podatke da.... Ja nisam čuo od celog sela, čuo sam od Miće, zato nisam mogao ni tražiti od celog sela da mi pomogne nego samo od njega....

Mityo i da sam ti dao dokaz kao što sam ti već nekoliko puta napomenuo ja nisam imao direktan ugovor sa Sentom već sa ugovaračem iz mog mesta tako da ti to ništa nebi značilo jedino da sam nekao mogao doći do ugovora koji je on sklopio sa njima, a i to to opet nebi vredelo pošto je on imao oko 1300 ha ugovorene repe i tu je sasvim druga cena od one osnovne koju ste vi imali.

Mića967 je napisao(la):
Mityo i da sam ti dao dokaz kao što sam ti već nekoliko puta napomenuo ja nisam imao direktan ugovor sa Sentom već sa ugovaračem iz mog mesta tako da ti to ništa nebi značilo jedino da sam nekao mogao doći do ugovora koji je on sklopio sa njima, a i to to opet nebi vredelo pošto je on imao oko 1300 ha ugovorene repe i tu je sasvim druga cena od one osnovne koju ste vi imali.
Jel ti pise na obracunu cena?

Ma bilo je nas tamo na sastanku ukupno oko 1500hektara, nego kad nisam mogao da tvrdim da su drugima dali veću cenu onda kako da podbunjujem narod? A da sam imao dokaz pa da skupljenu raju malo potpalim, i da sam imao čime da zapušim usta predstavnicima šećerane, sigurno bi i nama dali tu cenu koju ste vi imali... Zato HVALA NIZAŠTA!

Nikola Račun je od zadruge i tu se nigde ne pominje Senta a ugovori se prave prilikom ugovaranja proizvodnje i koju si cenu dogovorio niko ti neće dati više budi siguran. :cao:

Dr.Gruja je napisao(la):
Danas sam na vašaru u Rumi bio sa jednim proizvođačem repe iz Sasa (Novi Karlovci) i on je radio ugovor sa Sentom isplaćen je po 2,7 din. a imao je posejano 100 he. repe. :ppozdrav:
Ja to stalno govorim ali NEVREDI da su svi mali proizvođači isplaćeni po osnovnoj ceni a to nije slučaj samo sa Sentom nego i sa drugim šećeranama. Imamo slučaj u komšiluku gde su Pećinci isplatili 0,40 po kili više ali opet napominjem da je ugovarač sa njima ugovorio blizu 1600 ha i mislim da više o ceni iz prošle godine netreba da komentaišemo. :cao:

Mića967 je napisao(la):
Nikola Račun je od zadruge i tu se nigde ne pominje Senta a ugovori se prave prilikom ugovaranja proizvodnje i koju si cenu dogovorio niko ti neće dati više budi siguran. :cao:
Ti da si hteo da pomogneš, to te nebi brinulo nego bi mi poslao taj račun..... Nego si na sve moguće načine vrdao samo da nebi odao nešto ili nekog, ili sam sebe u laži..... Zbog toga sam besan!

Mića967 je napisao(la):
Dr.Gruja je napisao(la):
Danas sam na vašaru u Rumi bio sa jednim proizvođačem repe iz Sasa (Novi Karlovci) i on je radio ugovor sa Sentom isplaćen je po 2,7 din. a imao je posejano 100 he. repe. :ppozdrav:
Ja to stalno govorim ali NEVREDI da su svi mali proizvođači isplaćeni po osnovnoj ceni a to nije slučaj samo sa Sentom nego i sa drugim šećeranama. Imamo slučaj u komšiluku gde su Pećinci isplatili 0,40 po kili više ali opet napominjem da je ugovarač sa njima ugovorio blizu 1600 ha i mislim da više o ceni iz prošle godine netreba da komentaišemo. :cao:
A ja stalno ponavljam da šećerana tvrdi da su SVIM UGOVARAČIMA PLATILI ISTU CENU a ti mi dokaži ko laže, ti ili šećerana!

Baš si naporan pa nemisliš valda da bi ja sejao repu po 2,70, kad su kod nas svi isplatili repu preko tri dinara, a ako si besan to je tvoj problem.

Mića967 je napisao(la):
Baš si naporan pa nemisliš valda da bi ja sejao repu po 2,70, kad su kod nas svi isplatili repu preko tri dinara, a ako si besan to je tvoj problem.
U pravu si mico.
mityoo ako hoces da imas dobru cenu secerne repe onda se preseli u Golubince :haha: :haha: :haha:

Mića967 je napisao(la):
E sad si mi sve dokazao, Sad znam kako ubuduće da verujem tvojim postovima..... A za pomoć koju si mi pružio još jednom ponavljam: Hvala nizašta!!

Mića967 je napisao(la):
Zike jel si se predomislio u vezi setve repe. :cao:
za sada jos nisam mislim posejacu nesto radi reda ali jos nisam siguran da li cu sejati vecu kolicinu.
mityoo je napisao(la):
Mića967 je napisao(la):
E sad si mi sve dokazao, Sad znam kako ubuduće da verujem tvojim postovima..... A za pomoć koju si mi pružio još jednom ponavljam: Hvala nizašta!!
mityoo e stvarno davis samo respravljas.ako te toliko interesuje cena repe dodji u Golubince i odvescu te kod coveka pa ces cuti iuslove a i cenu repe.kad vec nikom neverujes.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh