Šećerna repa 2011 god.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne davi Mityoo, nego mu je Mića rekao informaciju još jesenas, koju nije mogao da potvrdi papirima.

Branko nemoj sad i ti bar ti znaš kakva je kod nas u mestu konkurencija i da imamo više ugovarača i prisutnih šećerana kao što sam i ranije napominjao. Kod nas je repa bila 2,90 rsd pre četiri godine a od tada je stalno preko 3 din a ove godine je isplaćena u zavisnosti od UGOVARAČA od 3,11 pa do 3,35. :cao:

Mićo, ja tebi ništa ne zameram, samo kažem šta je bilo, jer od početka pratim celu priču.

Ja to mogu da verujem a i nemoram, a kako si me zavlačio kad sam tražio pomoć od tebe, nemoj da se čudiš što sam nepoverljiv... A što nisi hteo da mi pomogneš to je druga priča.... to je samo pomoglo da ti neverujem, i da stvorim loše mišljenje o tebi.... Ali neka..... Kako kaže pesma:" Neko to odgore vidi sve..."

Mića967 je napisao(la):
Neznam kako da ti pomognem jedino da ti ja dotiram razliku uceni.
Nepravi se blesav, tačno sam ti napisao šta mi je trebalo...
Uostalom šta se ja uopšte raspravljam sa tobom... ::lose::

Zasto bas ove godine nesejes kad je najavjena cena :D Ja sam prestao pre tri godine,da je sejem,a sad sam u dilemi.Imam jednu parcelu od 21kj bila je soja posejana prosle godine ,rasturio sam na sneg 200kg 3x16 kj vestaka .Sta mislite da li bi repi ta kolicina bila dovoljna? Pred prvo spremanje jos nesto AN

mislim da netreba da je seješ uopšte...

a i ja prvi put čujem da neko rastura NPK na sneg... jel ako se NPK ne zaore, pogotovo za repu, nema smisla uopšte i primenjivati ga, jer tako se samo povećavaju troškovi, a razultat na kraju nije bas najzadovoljavajući... ovo pišem jer smo i mi ovo nekada radil...

Ja sam rasturio 3x16 Ruski vestak navod no taj se brzo razlaze,napominjem da jesenas ni na kraj pameti mi ni je bila setva repe .Zato nije lane bacen vestak. :ppozdrav:

ja ti kažem moje mišljenje, a ti ćeš u svakom slučaju odlučito... a i taj NPK što si bacio veoma mali procenat će da se iskoristi, dosta će da ode u nepovrat sada, a jedan deo će ostati tu za dogodine...

@mucobieno
Da nije malo rano :sta: , ocekuje se jos jedan pad temerature krajem meseca...

bez zezanja ljudi. juce smo poceli, uradili 3 kj, podesili masinu, a danas ceo dan tata seje, ja pripremam pred njim. nastavljamo tako do kise koju javljaju za dan dva.

svi znate da mraza moze biti i do prvog maja, kome je do cekanja, nek ceka, mi se vodimo onim, ranija setva, ranije nicanje, manje pipe, a kod nas je bas ume biti kad otopli, a imacemo dosta repe. :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh