Šećerna repa 2011 god.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stvarno su stipse.

A cenu šećera su podigli u nebesa.

Sve mi se čini da najesen neće paliti krečnu peć...

Bavanistanac je napisao(la):
A koju su uslovi kod Sunoka? Cena je koliko znam 40 evra +pdv za tonu

2nsxlcn.jpg

evo uslovi Sunoka cena je bez PDV

Secerana u zablju izasla sa 4.6 din samo neznam jel to tacno pa sto nezaokruze na 5 din i zavrse ::super::

Sandore sa kim si ugovorio proizvodnju i ako nije tajna da li se uslovi razlikuju od ovihhttp://i56.tinypic.com/2nsxlcn.jpg?

Ma samo sam " obečao " da ću da sejem repu ako izađu sa prihvatljivim uslovima još ništa nema crno na belo .

Za sada je koliko znam jedino Sunoko izašao sa konkretnom ponudom gde se zna cena svog repromaterijala u evrima i osnovna minimalna cena šećerne repe od 38 e/t bez pdv-a. :cao:

Koje prošle godine repu ugovarao preko ZZ Agroprom iz St. Pazove dobio je doplatu za svu repu. :cao:

nikola indjija je napisao(la):
Mića967 je napisao(la):
Za sada je koliko znam jedino Sunoko izašao sa konkretnom ponudom gde se zna cena svog repromaterijala u evrima i osnovna minimalna cena šećerne repe od 38 e/t bez pdv-a. :cao:
Mico koliko sam ja cuo senta 45€
Gde si to čuo?

Da li su svi dobili doplatu od 0,20 din po kg za JUS kolicinu repe ili samo oni koji su napravili ugovor za sledecu tj ovu godinu? Ja nisam dobila doplatu posto su me uslovili da moram sejati i ove godine. U pitanju je Crvenka.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh