Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Obzirom da se jagnjad ojagnje sa jako malo kratke vune, obavezno se ovce drže u staji za vreme jagnjenja, zatvorena 2 do 4 nedelje u staji, ovčarniku, sa mogućnošću izlaska u ispust tokom dana.
mislim da ovaj deo teksta dosta govori naravno svako zna kakve uslove može da im pruži pa u skladu stime nek i odluke donosi a i svako za svoje pare može da kupi šta hoće
ma to ti se menja ko vreme,u svakom slucaju to ne vredi vise od 150 eu za jagnje musko odlicno od 30ak kg
sve dok ne dodje cena na taj nivo ja ne placam porez na budaluk luksuz i retkost
jbg i ja sam za ovna W platio 300 e posle 2.5 g sa svojih 168 kg dobijao 150 e mnogo je u startu e sad će odmah kolege da objašnjavaju kako ovan nikad nije skup naravno to je istina ali samo kad ga mi kupujemo a kad prodajemo onda mora biti jeftin
ovo što se vidi na clipu je stvarno praznik za oči ali mislim da trebamo imati u vidu da su to posebno pripremana grla za izložbu i koliko muke i truda stoji iza svega toga to samo njihovi vlasnici znaju,ne trebamo se poneti i odmah zamišljati da će i kod nas u ovčarniku odmah biti takva grla jer mi prvo nemamo pristup takvim grlima drugo nemamo para za takvo nešto a i uslovi u većini naših ovčarnika
(daščara) nisu ni blizu toga što bi trebalo biti (čast izuzecima kojih je malo) a moramo se složiti da je šarole ipak zahtevniji od "naših" aklimatizovanih rasa
Da zahtevan je ako mislis na hranu, ako ga ne hranis nema nista od njega, sto se tice uslova drzanja mogu da ti potvrdim da kod mene nije imao nikakav poseban tretman i nikakve posebne uslove. Ako ne verujes probaj
Ne nisam mislio na hranu, mada je kvalitetna hrana pola uspeha više sam mislio na goluždrave jaganjce kojima treba više nege i pažnje nego kod ostalih rasa pa samim tim je cela priča mnogo komplikovanija nego inače a inače mi se izgled i karakteristike mnogo svidjaju ali nemam uslove za jagnjenja i negu jaganjaca zimi