ŠAROLE ovca

koliko ima odgajivaca u srbiji koji drze ovce sarole dali neko zna?

da samo oni imaju dovoljan broj grla koji garantuje da mozes izabrati nesto da valja sa velikom verovatnocom sve ostalo je kocka

n2cys9.jpg

Post je spojen: [time]1286394131[/time]

dali si zadovoljan napredkom jaganjaca od sarole ovnom,imali nekog poboljsanja u jagancima nego ranije,dali napreduju brzo?

po meni jedino poboljsanje postize se u mesnatosti, to ne govorim iz licnog iskustva nego iz iskustva drugih, ovog ovnica sam tek kupio pa cu videti, inace sarole ukrsten sa idf daje mnogo, mnogo dobre meleze u to sam se uverio na vise grla dobijenih tim ukrstanjem

1z3ozg1.jpg

Post je spojen: [time]1288546216[/time]
Post je spojen: [time]1288571536[/time]

Post je spojen: [time]1288597171[/time]

Post je spojen: [time]1288622517[/time]

on je od ovih momaka iz uba,a zenke su moje
Post je spojen: [time]1288637090[/time]

ljudi moj otac ima sest ovaca vinterberg rase a sada je nabavio sarole ovna taj ovan gde god da ga taknes tvrd kao drvo samo meso.Mada ja nemam nista protiv cistog vinterberga sta fali njemu.

Drugar uzgaja W usput ima 5 zenki sarolea pustio je W ovna na njih jagnjad su bila fantazija krupna a mesnata nije ista kombinacija kao kod tebe ali je slicna ako proizvodite robu za klanje necete se pokajati sigurno :ppozdrav:

to je tacno,ja ih imam u cistoj rasi a mesam bergamo sa njima,bergamo/sarole su za klanje,moje iskustvo je da sarole nebitno sa kojom rasom ukrstis daje najvece poboljsana sto se mesa tice,doduse skoro sam poceo sa sarole pa neznam sta se dobija u f2 itd.pokusacu i to,

Nazad
Vrh