miladinovic
Banned
Kad vec imas takvu kolekciju,podeli i s nama nesto okaci na forum neke za koje smatras da su zanimljive,svi mi volimo da vidimo lepa grla cak i na slici

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
urban je napisao(la):Šta bi po vašem mišljenju bilo bolje pripustiti na vitenberga il de franca ili šarole ovna
_____________________________________________________________________________________
Ako se jos nisi odlucio, moj predlog bi ti bio sarole, iz prostog razloga jer je "sveziji", za razliku od ovog naseg idf koji je jadan ukrstan sa svim i svacim jedino nije jos sa sarplanincem.
Velimir je napisao(la):Е Миљко, а ја мислио да си ти загрижени виртембергаш...ипак
на првом месту а љубав ако се уклопи.
______________________________________________________________________________________________
Ne postoje vecne ljubavi, samo su interesi vecni !!!
Na farmi krava u Dobanovcima u izmuzistu kravama pustaju klasicnu muziku, kazu daju vise mleka?!urban je napisao(la):Neko veče sam gledao prilog Memedovića sa Uba pa je bila i farma šarolea čovek pušta muziku ovcama i to smiruje ovce šta mislite o tome![]()