Đuro Đakovic

e mnogo me pitas ,pa poslovna tajna(salim se), a i nije sve regulisano tako da nije merodavna cena

napravicu ih obican lim naravno da je fabricki fabricki ali nismo ni mi za podcenjivanje :ppozdrav:

Ajd kad bodeš pravio pokaži. Meni trebaju za DF . Jedan dan i naišao gurav jesenas ,Ostane mi otvoren levi i krenem izmedju kuće i šupe u njivu i skarambolim levi .Sinem ga krenem ,obidjem oko parcele pa krenem kruz sredinu kad oseti kao malo se zadnji kraj kombajna cimnu u levo . Stanem ,kad ono desni se otkačio sa prdnje šarke ,zabio u zemlju ,a zadnji kraj se digao i probušio onaj veliki komarnik. Šta da ti kažem ovaj se zgužvo još gore nego prvi . Nemoguće ih je popraviti bez debelog gitovanja .:svinja:

E narode ja dovuko svog djuru 8 marta. za sad sam ga dosta ispraznio(izvadio korpu,ladju,slivni lim,slamotrese biter, sve osovine sine bubnja top,avcug mali top u bunkeru sve spirale) Motor sam skinuo misleci da je zaribao jer nije mogao da se okrene. skinuli glave kad temo kroz usis je usla voda i zapeko jedan klip. odlucili da ga uradimo nasao sam majstor Misu iz padine koji je prihvatio da radi i da garantuje za svoj rad. Biter i sine bubnja sam kupio druge jer je biter raspadnut a sine su dosta izlizane lim od sabirne ravni sam porucio nov da mi isavijaju takodje i limove korita kao i savijeni lim sa dupeta kombajna na kojem se srafi zadnja osovina slamotresa. imam dosta posla ali se nadam da ce da mi se isplati jer znam kako cu da ga odradim i sta cu da mu metnem.

neka neko ubaci ojacanu sliku kretaca da vidimo kako to izgleda ,ako nije problem
:ppozdrav:pozzzz svima

Danas ubacujem slike, da misa kutalek jbrtka pa juce smo s e vidli kod njega kad sam sklopove doneo. maticu u kom delu da ih ojacam de malo pojasni?na bratovom djuri su hteli da se raskajluju al kad propadne caura mesingana.

Govorio sam vam za mesinganu cauru ,da rupu treba razbusiti i staviti iglicasti lezaj i nama viser problema.

drugari potrebno mi je kuciste bitera za djuru djakovica 1620 s one strane gde se vadi biter gde se ulazi u kombajn jel zna neko gde ima ( suprotna od varijatora) unapred zahvalan svim kollegama , vrslili smo detaljan remont tj servis i ostalo jos to :ppozdrav:

Samo kompletan biter prodaje,bar je nama tako rekao na proslom vasaru.
Dalibore probaj na 013 757 057 Djuri Plocica.

ja sam kupio od djurija biter za 250evra biter je bio u kombajnu i nebaca nije u debalansu takodje sam kupio i trum sine za 250evra u jako dobrom stanju. za turbine neovrsene mase sam dao 150evra sa sve propelerima i usmerivacima. jedino sto smo morali sami da vadimo iz kombaja a broj od ovih iz vajske je 0638378199 joca.

hvala drugari na korisnim informacijama arucio sam fkl kuciste novo a sa one druge strane je neko specijalno sa poklopcem njega imam jos jednom:ppozdrav: zato valjda i postoji ovaj forum da pomognemo jedan drugome:ppozdrav:

ljudi svaka vam cast na hrabrosti :ppozdrav: neka vam bude sretan rad i da vam masina bude zver kada zavrsite s njom

Nazad
Vrh