Đuro Đakovic

Pa nemora da znači, jer se kod nas valja sve i svašta. Ja sam imao slučaj da orginal Optibelt remenje (cena bila 2000,00 kom) ispuca posle dve sezone i pukne, a ovo jeftinije (cena 600,00 kom) traje dosta duže. Ovaj Optibelt je verovatno stajao duže vreme jer se slabo prodaje, pa je "pregoreo". Sada uzimam marku Vektor, ubedljivo najbolji odnos cena-kvalitet, ostale marke (nekvalitetne) izbegavam, ako mogu, a naročito Borovo.

Slazem se sa vama planiram da izdvojim za remenje i lezajeve vecu kolicinu para i da budem miran neko vreme!Gde narucujete i kupujete remenje i lezajeve?

Dolazi čovek na Najlon pijacu u NS. Jedini je on, nemožeš promašiti, a ima sve moguće dimenzije (još ga nisam našao da nešto nema), i u više kvaliteta.
Druga varijanta, malo skuplja, firma Coning iz BG (ovi imaju i Mitas "gumice" :osmeh:) drže samo kvalitet, Optibelt, Rubena-Barum,... http://www.coningdoo.co.rs/remenje/

Taj čovek što dolazi na Najlon se zove Stanko Đukić, i ja sam neke kaiševe kupovao kod njega, kome treba broj nek se javi poslaću mu na pp...

Poslednja izmena:
Ali ipak pre nego sto kupite remen kod nekog dobro snabdevenog prodavca,proverite cenu remena i u coningu.Moze se desiti da se prijatno iznenadite.Isto vazi i za najlon pijacu u NS-u.

da malko osvezim temu
vidi se daje kukuruz malko losiji ali pici djura:ppozdrav:

[video=youtube_share;iTtbT4nunmk]http://youtu.be/iTtbT4nunmk[/video]

e kolege gde ste malo vas je uspavala zima za par dana idem sa burazerom da gledamo djuru 1620 ,kacim slike cim odemo a mozda i pazarimo :ppozdrav: pozzzz svima

Jel ti baš tražiš Đuru, ili može i nešto slično? Imaš i ovako nešto kao moj, malko stariji ali za iste, ili čak i nešto manje novce, a na njima uglavnom ima i sečka, što je veliki plus.

evo i mog djure
i6jdhc.jpg

koliki je zahvat hedera?pretpostavljam da secku nema,posto 90% nemaju...al izgleda dosta solidno-nek samo ide dobro!

zitni 5,6m i kukuruzni 6 redova u solidnom je stanju kupili smo ga od kumovog drugara pre par dana :ppozdrav:da samo neka bude koristan

Nazad
Vrh