Čestitke za ponove.

Momo, zadnja kisa bila 2-og Jula. Prosjek kukuruza 700kg/ha. Sav kukurz lagerujem i prodajem od kuce, dosta se proda po selima, a ima par stalnih musterija kokosara i ovcara. Zemlja je dzaba, svi nude samo da ne zarastaju njive. Radi se svasta, zitarice, junad, najveci prihod dolazi od usluga, pa se skupi od svega po malo..

Poslednja izmena:
Ovde je dosta vise rodio kukuruz ove godine ,prosjek mozda 8.5t po ha , naravno kod iskusnijih i na boljoj zemlji prosjek blize toni. Iznenadio , a soja podbacila

Mi smo u brdovitom predjelu, zemlja je dosta losa, sitne parcele, prosjek 0.5h. Mi u najboljoj godini tesko da imam prosjek 1t/ha kukuruza. Soja kod nas ove godine 2500kg/ha..

Dogovor je pao novembra, sada smo je isplatili i preuzeli. Hardi Ranger 2500l ,18m grane, 220l pumpa,triplex nosaci,dizne 2,3,4 za vetar. 5sekcija. rezervoar za cistu vodu 250l rezervoar za ispiranje ruku 20l . Mix posuda za hemiju. Kompjuter za stelovanje norme preko brzine kretanja.
b6d350dd6b630d28eada05e73995a8f9.jpg
5c19684fe4bd09c045d9a39b327f8ed9.jpg

Sent from my WP32_Pro using Tapatalk

@Peet
Tako je, 100ks. Cena 56000 sa pdv, iskoristio sam akciju pred kraj godine. Menjac semi poweshift 32 brzine, ogibljenje kabine, el reverzer, hidr. topli topling, 3 para izvoda, kompresor. Kardna 540, 540 eko i 1000 obrtaja.Dobio sam u tu cenu felne i gume sa maxuma. Utisci vrlo pozitivni. Saradnja odlicna sa firmom Agromarket. Dobio sam nekoliko klinova, osiguraca, kugli za kacenje, nesto od alata, dva radna odela..
E sad.. komsija ima isti model, kaze da su mu serviseri preštelovali pumpu i da mu je podignuta snaga.

Nesicu koga je plan da menja ovaj kejs? Lep je nema šta. Da dobro služi. Nisam ukačio da ima taj broj brzina, jel to polovi svaku od 16 brzina koje ima maxxum ili n3ki drugi menjač? Koju težinu ima?

Nesicu koga je plan da menja ovaj kejs? Lep je nema šta. Da dobro služi. Nisam ukačio da ima taj broj brzina, jel to polovi svaku od 16 brzina koje ima maxxum ili n3ki drugi menjač? Koju težinu ima?
to bi trebao biti menjac kao na Steyr multi 4 brzine pa svaku brzinu 4 puta moze da preko dugmeta ubrza ili uspori i ima dve grupe po 16 brzina radne i transoportne. A tezina mu je blize 5t.

Dve pozicije rucice menjaca. Pozicija napred brzohodne, pozicija nazad sporohodne brzine.
Na dva dugmeta se menja stepen prenosa.

Nazad
Vrh