Čestitke za ponove.

Како и не би кад само ставиш црево у шупу и оно иде гориво.

Koliko kw motor?
Ja sam prosle godine ganjao i naj vise mi se svideo ovaj iz Bogatica osim tockova, na kraj napravim dil sa nekim "majmunom" iz okoline pozarevca i zajebe naravno.

Prave sve, mlinove za kafu, trijere sa zaprasivanjem zrna, gruvace sa spuzom bez, bas sve rade.
A ja cu staviti kineski motor od navodno 3kw
Imam isti takav na mesaoni na mlinu i zadovoljan sam.

Poslato sa RKY-LX1 pomoću Tapatoka

Pa da,vrv sve isti kinez pravi.Ja imam Mustang taj od kao 3kw,morao kupiti hitno motor neki jer mi pregoreo stari od 0.7kw bese,nije kinez bio. On se grejao malo vise na nekoj mesalici i valjda je zato izgoreo,ovaj kinez se greje ,ali daleko manje,pa po tome bih rekao da ima realnih mozda1.5 kw ....

Ovi ljudi sto su mi doterali spuz ponekad uzimaju motore te kineske, posto uzimaju na kolicinu i znaju se sa time sto im prodaju kada pricaju izmedju sebe priznali su im da su stvarne snage 1.5kw

Poslato sa RKY-LX1 pomoću Tapatoka

Koliko kw motor?
Ja sam prosle godine ganjao i naj vise mi se svideo ovaj iz Bogatica osim tockova, na kraj napravim dil sa nekim "majmunom" iz okoline pozarevca i zajebe naravno.
Veruj mi da ne znam jacinu motora ali je verovatno adekvatan za taj precnik cevi.
Koristio sam ga u selektiranju soje i psenice i jednom u prebacivanju kukuruza iz jedne u drugu prikolicu i tu je je radio u maksimalnom obliku bez problema.
Tockove nije imao pa sam mu ja dodao od onih okretnih obicnih.
Nije mi kuci vec preko puta u supi kod tasta.
Kad bude prilike bice slike!

Nazad
Vrh