Čestitke za ponove.

Gledao sam je dosta je dobro urađena cena nije dirana od 22 god dok su Turski proizvođači mehanizacije od tada podigli cene i do 50,%.

Taj toplink koji ima napred sluzi za pomeranje baterije levo-desno da bi namestio da prednji diskovi idu tacno izmedju zadnjih. A oni to reklamiraju kao menjanje ugla diskova
A ne zezaj, ovde kazu za sta sluzi, na 0:55. A i uzivo objasne da kako se diskovi trose i spic diska se pomera... Mozda se ranije tako reklamirali?

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

Ja imam Landstal bth 400, vredi svaki dinar.Imam je jos od 2021 svake godine potanjira 1400-1500kj, do sada nismo stavili kljuc na nju nista, tanjiri mogu jos mozda jednu sezonu i to je to mora da ih menjam.Ako bi uzeo jos jednu tanjiracune bih se dvoumio izmedju ilgija i nju.

Stigla početkom novembra traktori 160ks imaju šta da nose, deca su jako srećna u svakoj kupovini.

IMG-20241101-124940.jpg

IMG-20241108-160605.jpg

@Mr.Paor Drugačiji je ram, nosači diskova kao i njihov ugao.Makaze na rotoru su drugačije i ima dodat još jedan cilindar za podizanje rotora.Aragon recimo ima još i mogućnost zakošavanja prednje baterije dok je ovde to fiksno.
@mixer87kac Ne bih znao tačan podatak, nisam ih upoređivao.Izmeri razmak kod tebe na Satexu kad stigneš ako ti nije problem.
Merio. Od centra do centra 105 cm...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Nazad
Vrh