Deluju sire gume nego kod mene na traktoru od 160 i 200 ks...ima li potrebe za tim?s obzirom na tezinu od 4200 kila i nepunih 100 ks?jeste lepo na oko,ali te gume nisu ni malo jeftine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Deluju sire gume nego kod mene na traktoru od 160 i 200 ks...ima li potrebe za tim?s obzirom na tezinu od 4200 kila i nepunih 100 ks?jeste lepo na oko,ali te gume nisu ni malo jeftine.
A koje su standardne?Prednje su 480/65 r24
Zadnje 540/65 r38
Cena nove kazu da je 31+pdv, ova I'm je bila demo i stojala je neprodata 3 godine. Dobio sam je za 24+pdv.Svaka cast kolega. Koja je cena bila za prskalicu?
Usao u 8mu godinu sa 6500rh. Dve lamele do sada,jedan hladnjak, los lezaj prednjeg levog tocka u poluosovini( posledica slomljen krst u levom tocku). Dve sajle kvacila,jedna rucica reverzera, sajla rucne. Jednom stelovani ventili.Jedan alternator. Dva amortizera vrata,dva amortizera zadnjeg stakla,i jedno zadnjeg staklo. Slomljeno oko u podiznom ramenu, i dve puknute vertikale.Kompletni novi set prednjih zadnjih Guma. Eto anamneze i istorije,bolesti.A Kejs i dalje kao nov.![]()
Jel to mnogo, ili ne?Usao u 8mu godinu sa 6500rh. Dve lamele do sada,jedan hladnjak, los lezaj prednjeg levog tocka u poluosovini( posledica slomljen krst u levom tocku). Dve sajle kvacila,jedna rucica reverzera, sajla rucne. Jednom stelovani ventili.Jedan alternator. Dva amortizera vrata,dva amortizera zadnjeg stakla,i jedno zadnjeg staklo. Slomljeno oko u podiznom ramenu, i dve puknute vertikale.Kompletni novi set prednjih zadnjih Guma. Eto anamneze i istorije,bolesti.
Sent from my WP32_Pro using Tapatalk
Da je vise ovakvih objektivnih reci vlasnika...a ne onih tipa "moj dajc je najbolji,svi ostali su govna" a krisom nocu dovoze traktore sa popravke,da selo ne vidiUsao u 8mu godinu sa 6500rh. Dve lamele do sada,jedan hladnjak, los lezaj prednjeg levog tocka u poluosovini( posledica slomljen krst u levom tocku). Dve sajle kvacila,jedna rucica reverzera, sajla rucne. Jednom stelovani ventili.Jedan alternator. Dva amortizera vrata,dva amortizera zadnjeg stakla,i jedno zadnjeg staklo. Slomljeno oko u podiznom ramenu, i dve puknute vertikale.Kompletni novi set prednjih zadnjih Guma. Eto anamneze i istorije,bolesti.
Bas tako , ispadne da se samo moji traktori kvaree i stalno nestto ima, drugi samo sipaj i terajjDa je vise ovakvih objektivnih reci vlasnika...a ne onih tipa "moj dajc je najbolji,svi ostali su govna" a krisom nocu dovoze traktore sa popravke,da selo ne vidi![]()
Da je vise ovakvih objektivnih reci vlasnika...a ne onih tipa "moj dajc je najbolji,svi ostali su govna" a krisom nocu dovoze traktore sa popravke,da selo ne vidi![]()
ja sam se svog takvog uspeo resiti na nekih 4500rh a veci problemi su poceli vec na 1500rh alidenticni kvarovi, isto 2 lamele, levi i desni lezaj prednji, 2 reverzera i 2 rucne, alternator, desna poluga napuklaUsao u 8mu godinu sa 6500rh. Dve lamele do sada,jedan hladnjak, los lezaj prednjeg levog tocka u poluosovini( posledica slomljen krst u levom tocku). Dve sajle kvacila,jedna rucica reverzera, sajla rucne. Jednom stelovani ventili.Jedan alternator. Dva amortizera vrata,dva amortizera zadnjeg stakla,i jedno zadnjeg staklo. Slomljeno oko u podiznom ramenu, i dve puknute vertikale.Kompletni novi set prednjih zadnjih Guma. Eto anamneze i istorije,bolesti.
Jesi li ti imao Dajca i probleme sa njim? Često pominješ ovu priču pa da priupitam.Da je vise ovakvih objektivnih reci vlasnika...a ne onih tipa "moj dajc je najbolji,svi ostali su govna" a krisom nocu dovoze traktore sa popravke,da selo ne vidi![]()