sale ratar
Član
Ja se malo nerazumem u te kratke tanjirače ali nije li mali razmak između prve i druge baterije, da li će prednja baterija bacati zemlju i masu na drugu kad se potera brže a ona čini mi se radi pri većim brzinama inače lepa mašina.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moji kupe 533 sa 755 plugovima, i "dobronamerni" komsija da savet gde to veliko ne moze traktor da vuce i oni i ne probaju nego prodaju i kupe leskovca na pomeranje, i patili se posle narednih par decenija...To je svaka kuca imala kod nas u selu plug medjas, koristili ga za zagrtanje vinograda ali oralo se jako lepo sa njim sitna brazda pa lepo rasipa.
Kako leskovački ne prevrće dobro brazdu? Ja od burazera stalno pozajmljujem takvog da odorem do ograda, kanala i sl. i mogu reći da prevrće bolje od IMT-a.Taj na pomeranje imam i ja za mog fergu, uzeo babo da može orati pored ograde... Nije tako loš ali ne prevrće dobro brazde, mada ore solidno ide i 28-30 cm sa III SH.
Sad kad gledam na slikama i meni se čini da je manji razmak nego na satexu...@sale ratar Klirens je 70 , razmak između baterija 90 cm, ne bi trebalo da guši.
@obi Šta sledeće kupujemo kod njih?![]()
NemaAragon recimo ima još i mogućnost zakošavanja prednje baterije dok je ovde to fiksno.