Čestitke za ponove.

Dobra za plitko oranje.
Baš sam zato i tražio, a imam i dosta bašti koje orem, za ovaj plug još vele, "na smicanje" , tako da možeš orati bukvalno uz ogradu bez problema...
Moj Vladimirec ga izuzetno lagano vuče, kada sam ga prvi put kačio, baš me prijatno iznenadio, očekivao sam veći otpor...

Baš sam zato i tražio, a imam i dosta bašti koje orem, za ovaj plug još vele, "na smicanje" , tako da možeš orati bukvalno uz ogradu bez problema...
Moj Vladimirec ga izuzetno lagano vuče, kada sam ga prvi put kačio, baš me prijatno iznenadio, očekivao sam veći otpor...
Spusti ga u smonicu da vidis "srece" :osmeh: .. za laku zemlju je ok, i kada pogledas kako se cene 755 200e nije mnogo..

Par pitanja van teme.Jesu zadnje felne na lambu od imt?jesu li gume 13.6-38?koji najveci teret nosi nazad?
Felne su od torpeda ali to je sve isto imt-torpedo. Jesu 13.6-38 ozka, a najčešće nosi oko 1200kg(prskalica, rasrutivac) već kad nosim Sejalicu od 1450kg hidrosklopivu( ona je još povučena nazad pa je veća vaga) tu malo legnu gume, ali to je retko jer gledam da sejem sa širokim

Nazad
Vrh