miloskica
Član
Ne znam da li može da se vidi slika, stigla danas Palazoglu 12t
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste i prva mi je od 12t, dobro se pokazala pa je došla i drugaOdlicna. Jel to od 12 t ?
Ova sad je 13800e sa pdv-omKoja sad cena prikolice?
Par pitanja van teme.Jesu zadnje felne na lambu od imt?jesu li gume 13.6-38?koji najveci teret nosi nazad?
Ja mislio da se to podrazumeva...Stilske nam se komšije niko ne zove na čast.
Baš sam zato i tražio, a imam i dosta bašti koje orem, za ovaj plug još vele, "na smicanje" , tako da možeš orati bukvalno uz ogradu bez problema...Dobra za plitko oranje.
Ja sam prošlu jesenas uzeo istu,srednji stub 3strane kip, 2 mil i nešto preko.Pojeftinile dosta.Ova sad je 13800e sa pdv-om
Sada dolaze na natpisom PALAZ kao na drugim tržištima
Spusti ga u smonicu da vidis "srece" .. za laku zemlju je ok, i kada pogledas kako se cene 755 200e nije mnogo..Baš sam zato i tražio, a imam i dosta bašti koje orem, za ovaj plug još vele, "na smicanje" , tako da možeš orati bukvalno uz ogradu bez problema...
Moj Vladimirec ga izuzetno lagano vuče, kada sam ga prvi put kačio, baš me prijatno iznenadio, očekivao sam veći otpor...
Felne su od torpeda ali to je sve isto imt-torpedo. Jesu 13.6-38 ozka, a najčešće nosi oko 1200kg(prskalica, rasrutivac) već kad nosim Sejalicu od 1450kg hidrosklopivu( ona je još povučena nazad pa je veća vaga) tu malo legnu gume, ali to je retko jer gledam da sejem sa širokimPar pitanja van teme.Jesu zadnje felne na lambu od imt?jesu li gume 13.6-38?koji najveci teret nosi nazad?