Čestitke za ponove.

Imao sam jedno vreme 115 sa tendencijom rasta.Zakačio neku gljivičnu infekciju uha, 3 meseca se patio na relaciji lekar-kuća i za to vreme skinuo na 85 kg.Mnogo sam bio nervozan, pušio 3-4 pakle cigareta dnevno, terapije, lekovi...
Nakon toga sam prestao da pušim, podigao kilažu na 90 i evo od 2015 se držim na istoj s' tim što strogo vodim računa o jelu.Doručak i ručak su obavezni, večera se preskače sem u prilikama kada su neka slavlja ili slave pa napravim izuzetak.

Ovogodišnje ponove kod mene:

Prikolica Volkan 6 tona

fmbdKZn.jpeg

Gqf0wfT.jpeg

Donder rasipač od 1500 litara

RupCxC2.jpeg

Mnej8sX.jpeg
Kolega koliko si platio Donder??

OLT PTO 10 coli , 2x25 ...
Ja mislio da je davno otišlo, a ono, međutim, "ćuti" u korovu...
Nisam ga ni video...Sasvim slučajno pričam s komšijom, veli, pa tu je plug, ma zezaš..
Koliko, 200 eura, nisam se ni cenkao, OK, odoh kući po pare i traktor...

Skupo,da se ne ljutis ali ovde po otpadima mozes videti takve male plugove,samo sto ih ovi odma iseku radnici ,ako imas srece da skines tocak ili crtalo kako se sta nadje ....Jedan u selu kod nas je slican plug sa crtalom,jednobrazni ,kupio za cena na otpadu pa puta 2.

OLT PTO 10 coli , 2x25 ...
Ja mislio da je davno otišlo, a ono, međutim, "ćuti" u korovu...
Nisam ga ni video...Sasvim slučajno pričam s komšijom, veli, pa tu je plug, ma zezaš..
Koliko, 200 eura, nisam se ni cenkao, OK, odoh kući po pare i traktor...
Ofarbas u plavo kao sto je bio i stavis nalepnicu lemkin 🙂

Nije skupo, bez točka sa lošim raonicima i krpljenim daskama ne daju ispod 150 eura...
Ovaj plug sam već koristio par puta i znam šta sam kupio...
Zet je svoj platio 170 eura, doduše u ratama, iz sela čovek, slikaću ovih dana pa da vidiš koji je to krš od pluga, nema točak ni crtalo, možda je i kriv, nemam pojma, znam samo da nije mogao ni da ore s s njim koliko je dobar, a vukao ga sa IMT 549 novi tip...

Nazad
Vrh