Nismo se tada znali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Necu sad da te puno ispitujem,kad stigne masina onda cemo da razglabamo,video sam da moze da se doda češalj ili one lopatice.Ja sam poručio po svojoj želji i specifikaciji, naravno odmah to i platio, još početkom avgusta meseca.Rok isporuke tada beše 45 dana ali Turci nisu poslali ništa od te vrste mehanizacije.Duže će mi biti nova, a ako bude snega moram tanjirati put jer kako drugačije da se vozam po selu.
Ima se moze se vidi se da ste kisli cele godineNema sta, sasvim su ok za saradnju!
Stigla sejalica i kod nas!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sta mislis tek da je padala i pocetkom Avgusta!Ima se moze se vidi se da ste kisli cele godine
Kòliko sad traže za Maxxuma ,koja mu je sad cena ??
87500 bez pdvKòliko sad traže za Maxxuma ,koja mu je sad cena ??
nama bi trebao takav jedan mali za ove manje poslove, spartanje, prskanje i tako.u julu kad smo trazili ponudu, bilo 102tisuce bez pdv al godina katastrofa odustali87500 bez pdv
Skoro 15.000 vise nego pocetkom godine kada smo mi uzeli.87500 bez pdv
Moj lapsus 78500 bez pdvSkoro 15.000 vise nego pocetkom godine kada smo mi uzeli.
Ili je to cena sa plugom zajedno?