Čestitke za ponove.

Hvala.
Tek je stigla, nisam je još koristio.
Cena je 850.000 dinara.
Jel ima gibnjeve? Jedan u selu kupio Celmak prikolicu i nije zadovoljan, i golim okom se vidi da ima rupa izmedju stranica i mora da ubacuje nešto da ne curi žito. Jel kod tebe nema lufta oko stranica? Znaš li možda jel ima neka opcija od 5 tone, npr 4 tone sa trećim redom stranica za 5t?

Nema gibnjeve. Ima mesta gde će pšenicu propuštati, tu se mora zadihtovati. Za krupnije žitarice nema problema.
Agrouniverzal ih uvozi, to moraš videti sa njima. Imaju razne opcije.

Ja sam poručio po svojoj želji i specifikaciji, naravno odmah to i platio, još početkom avgusta meseca.Rok isporuke tada beše 45 dana ali Turci nisu poslali ništa od te vrste mehanizacije.Duže će mi biti nova, a ako bude snega moram tanjirati put jer kako drugačije da se vozam po selu. 🤣

Dobio sam polo majicu za logom MBV i lepu Wurth jaknu sa amblemima brendova koje zastupaju u znak zahvalnosti što ih razumem i što ih nikada ne zovem. 😁 Takvog kupca još nikad nisu imali. 🤣
Mi im ostavili para i para za masine kroz godine,ni kacketa nema,a zadnje cak ni uputstvo od masine nismo dobili-valjda ono mi smo "nasi". 🤣

Urgiraću prvom prilikom kada se zaputim u Vršac. 😁 Gazda Blagoje me odavno prati na Fejsu, sada je došao i da se lično upoznamo, naravno i proćaskamo kada sam već tu.Verovatno znaju da sam aktivan ovde na forumu pa da ne pišem u lošem kontekstu što mi naravno nikada nije ni palo na pamet da radim.
Jednostavno sam hteo isključivo Ilgi Atego kratku tanjiraču i ni jednu drugu od ponuđenih na tržištu pa kada god došla, biće u dvorištu u narednih ko zna koliko godina pa se ne žestim po pitanju toga

Nazad
Vrh