Mušovac
Član
Omasio Matic,pisano je u drugoj temi. Cena je bila 21 000e .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Malo kasnim u raspravi ali možda nekom i pomogne moja ideja. Bio sam razmišljao da uzmem vucenu prskavicu ali u mom ataru ima i njiva koje su obrasle drvećem i zbunjem pa neznam Kako bi se okretao na krajevima a i prskavica koju sam kupio pre 4 god nisam hteo da je prodajem u bezcenje, onda mi je najjeftinije bilo da napravim rudu na izvlačenje, pa evo ideje ako nekoga interesuje neka kopiraJa se vec dve godine razmißljam kako da napravim improvizaciju produženja rude jer nemam donju poteznicu za mali traktor. Kada zakačim prskalicu da mogu dole da prikačim prikolicu i na nju da stavim kocku sa vodom. Time bi smanjio drndanje i jurnjavu sa punom prskalicom, iako nemam mnogo površina.
Sve si u pravu, samo od kuce na 500m mi je atar, a ako se dohvatim lenija tamo me niko nece cackati.Sa takvom kreacijom ako bi me zaustavila lokalna policija prestao bih se baviti ovim poslom bar godinu dana uz šestocifrenu kaznu u domaćoj valuti.Inače dobro je rešenje,često se i danas primenjuje,najvise na auto prikolicama koje nose dugačke terete.