Čestitke za ponove.

Tri meseca sam je pratio u oglasima dok mi se nisu sklopile kockice,svaki dan gledao oglas i ujutru i uvece i molio boga da je neproda
Takva nova mi je preskupa za 50-60 kj koje obradjujem a ova je ko nova
Covek drzi sve masine kao da su sad dosle iz fabrike

Послато са motorola one помоћу Тапатока

Koja je cena nove, jesi razmisljao o novoj pa da ideš na neki konkurs (Republika, pokrajina, mladi...) mislim da kad bi dobio povraćaj da je cena tu negde, a novo je novo...

Koliko je to sve poskupelo. Vucna 1500l sa nekom srednjom opremom je bila oko 7+pdv 2010 godine.

Bez 10k evra nemoj da se upuštaš u investiciju.Full oprema+hidraulične grane košta dosta tako da je ova Ratkova odlična investicija.

Prskalice su sada postale skupe kao sejalice i plugovi. Ova ratkova je odlican pazar, ja sam platio 600L zuto bure, kopir grane, bez ikkakve opreme 2950e. Jos u ta bela burada stane jos 100L vise vode nego sto je oznaka.

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока

Rodjak je kunkurisao na prskalicu kao Ratkovu,800 litara 15 metara grane, ful oprema, bez par evra je 10.000. A 800 litara u najnizoj opremi, do nove godine je 4700,od nove godine nova cena 5200 cene u AgroTrade Backi Jarak.

Prskacu ja jos sa mojom malom prsklicom. I da kupim jos jednu i zakacim za drugog fergusona, njih dve mogu oprskati jako puno uz podrsku sa cisternom. Besmisleno je dati 10k evra za prskalicu.

Uz dobru podršku mala prskalica radi posao. Ali ako nema ko da vuče vodu, velika prskalica je spas. Plus ovde se ne uzlazi iz kabine, a to je koliko sam razumeo takodje Ratkova želja i potreba, a ne hir.

Ja ću moju rau od 660 litara ove zime malo da sredim. Pravimo kopir za grane i ugradjuje se hidraulično spuštanje i dizanje grana, malo farbanje i gas... Ovog proleća smo sa njom od 9 ujutru pa do 10 uveče oprskali preko 100 jutara na xx mesta...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh