sinisa1979
Član
Ne, ne, ne.... malo si pomešao.... U dvorištu ti ne može niko ništa, ali voziti se lenijom i kad ugledaš policiju skreneš na njivu (svoju ili tuđu nebitno) je nešto sasvim drugo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tvoje ucesce u Saobracaju ne prestaje skretanjem u njivu, pod uslovom da su te videli na atarskom putu.Ne moze da ti pise kaznu dok ores ili slicno.Ali ako te je video kako ulazis u njivu ima puno pravo da ti pise kaznu bilo koje vrste do tog momenta jer si bio ucesnik u saobracaju.А ако скрене у њиву, и још ако је његова какве су му онда шансе пред законом?
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
Verovatno neki saobraćajci ,čitaju.Дибро је да неки одавде нису саобраћајци летело би перје свима судећи по писању
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Tu situaciju imam cesto kada idem nocu da prskam voce. Niko ne ocekuje u 2 a.m. da cu ici atomizerom, a lenija uska pa moraju jos da se pomere da prodjemPa nikakve tajne im ne otkrivamo A tolerancija u saobracaju mora da postoji sa obe strane, neregistrovan traktor na atarskom putu neugrozava nikoga i mora pandur da bude bas veliki baksuz da ti tu pise kaznu.
Znam za slucaj iz sela gde se dvoje malo zaigrali u autu na sumskom putu, letnje vreme komsija isao da okrece seno sa suncem, zapije se ispred prodavnice pa krene tim putem kuci i tako pijan naleti traktorom na zaljubljeni par i udari ih Imao srece sto ovaj nije hteo da zove policiju jer je bio sa svalerkom, pa se usmeno dogovorili