Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bogu hvala,ima"zivih"Ja inace ove godine nisam drzao jer bijem bitku sa privatnim problemima,ali zato dogodine nadam se bice zivine i curaka.Ima ljudi, ali nema curaka. Ja sam odustao pre par godina kada mi je od pet komada tri uginulo, dal od jake hrane, stresa ili nesto trece.![]()
Jel poznajes Bucu Stankova iz Kozjaka?Obavezno svake god. 8kom. To nam je mera, zato svinje ne koljemo za sveze meso, samo zimi za susenje.
Prosle godine sam imao najeb sa jednim curkom, ubio je 3kom. Za jednog sam imao srece da naletim dok je jos bio ziv, ali za dva nisam, pojeli kerovi. Ssd cu gledati da ih razdvajam kad dodju u tu fazu ili klati malo ranije.
Jedan curan ti ubio tri,ako sam dobro razumeo?Obavezno svake god. 8kom. To nam je mera, zato svinje ne koljemo za sveze meso, samo zimi za susenje.
Prosle godine sam imao najeb sa jednim curkom, ubio je 3kom. Za jednog sam imao srece da naletim dok je jos bio ziv, ali za dva nisam, pojeli kerovi. Ssd cu gledati da ih razdvajam kad dodju u tu fazu ili klati malo ranije.