Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pozzz
Curke ne piju kao pilici! Trebas one pojilice sa cevkom. Moze bez ali ceo dan ce se igrati na njoj. Ima dve vrste koje odrade posao dobro.
http://www.lubing.co.uk/tdseasyline/
U Srbiji ne znam! Ja zivim u Kanadi. Ali vidjao sam ih na Novosadskom sajmu. U sustini ima pipke kao za pilice ali dodata je ona cevka da se ne bi igrale. Jer tu na farmi gde radim kad se slomi neka cevcica non-stop ima po 4-5 igraju se i prave baru ispod. A dobro rade i on kao zvono sto su, svezes za plafon i nemas brige, ako su na zemlji opet prave sranja. Pozzz...Hvala.Znas li mozda gde se mogu nabaviti .
hvala i pozdravU Srbiji ne znam! Ja zivim u Kanadi. Ali vidjao sam ih na Novosadskom sajmu. U sustini ima pipke kao za pilice ali dodata je ona cevka da se ne bi igrale. Jer tu na farmi gde radim kad se slomi neka cevcica non-stop ima po 4-5 igraju se i prave baru ispod. A dobro rade i on kao zvono sto su, svezes za plafon i nemas brige, ako su na zemlji opet prave sranja. Pozzz...
Po kojoj ceni uzimas i koji je hibrid u pitanju?
Kolika je konverzija kod pazinskih curaka? Probao sam pre neki dan njihovo meso i dopalo mi se, pa bih da proizvedem 5-6 komada da napravim kobasice od njih