futurefarming
Član
Polako ljudi, nije redak slučaj da se više članova domaćinstva javlja sa jednog naloga tj. profila. Opustite se.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi smo uvek budni, nista nas ne sme iznenaditi... Nego, ako neko laze , laze sebe... A sve i da je neko drugi u domacinstvu koristio isti nalog, opet je to jedno te isto domacinstvo, isto dvoriste , iste curke...Kojih ima samo u virtuelnom svetu ! U realnosti, curke ne postoje, kad je on u pitanju, toliko...Polako ljudi, nije redak slučaj da se više članova domaćinstva javlja sa jednog naloga tj. profila. Opustite se.
Ovo je samo deo tvojih postova... Aaaa.... Secas li se kad si nam ono delio savete? I, uvek je tu Karalic, samo se ne busa u grudi ko pojedinci.evo dok citam pojedine komentare , sticem utisak da danas imati fakultiet, neznaci i da imas znanje, iz oblasti za koju si se skolovao.Pa moj otac je profesor na poljoprivrednom fakultetu i sve savete koje ste dobili od mene , to sam licno procitao iz njegove knjige.a neki ih ovde osporavaju, indirektno.ajde da prekinemo vise tu diskusiju o tome ko zna, a ko nezna, jer to nije tema ove stranice, kao ni ovog foruma.Svi sve znamo, i svi nista neznamo, jer kako neki filozof rece, samo covek koji nesto zna, zna koliko nezna. Pozzz
P.S.izvinjavam se ako sam nekoga uvredio
ja sam isto od 4 nedelje uzeo, ali 600din.po komadu, ove od 3 nedelje, 550, a jednodnevne 300...pilici tovni 60, a pilici nosilice 80... isto uvoz iz madjarske, big but 6, i za 5 meseci 30kila.... sad sta je tu istina neznam...kolko je koncentrat CU 2, stoposto jel zna neko mozda
pozdrav svima....Hristos vaskrese.
ljudi pomagajte, jedna curka mi je dobila nekakav braon proliv, neznam od cega, stare su 31dan, jedu jedinicu gebijevu , stavljam i kostovit u hrani. a u vodi stavljam po prepuruci veterinara iz apoteke oxytetraciklin sa mesavinom vitamina...sta da preduzimam....imam i ampulu vitamina c od 500mg rastvoreno u 5ml.jel moze i to neko da mi kaze kako se dozira....Hvala.....
pfffff, ,sad sam merio curana ima 15 kila...zamislite, neznam kako......ajde nam karalicu pametnjakovicu pojasni malo...onako sa naucno-filozofskog aspekta....iz pticije perspektive...hahaha
pa ne, citamo datum rodjenja 22 april 2000god...pa reko decko, da ne kazem pubertetlija, posto ti je ponasanje taman tu negde..12, 13god.max...
pa ne, citamo datum rodjenja 22 april 2000god...pa reko decko, da ne kazem pubertetlija, posto ti je ponasanje taman tu negde..12, 13god.max...
Ljudi stvarno sam u nedoumici, sta je istina a sta zezancija da ne upotrebim tezu rec. Ne vidim razlog da nas covek obmanjuje, ako to radi obmanjuje sebe a ne nas. Hajde da pustimo da stvari idu svojim tokom, a clan jovanips posto ima problema sa dvojnim porukama neka to sredi sa svojim bratom, inace ce se ovakve stvari ponavljati. Ako se budu ponavljale izgubice poverenje i ostalih clanova.