Aparati za točenje goriva

A i ti si bio na vasaru? Koja guzva je bila.... Ko da su nesto delili.... Video sam i ja taj aparat ali nisam pitao posto je. Znam samo jedno. Sta god da sam pitao posto je sve je duplo i vise para nego u nekim prodavnicama u kojima mozes i racun da dobijes. Npr rotaciona lampa turska na magnet 1000-1200din. Jedino je jedan lik prodavao Hella program po stvarno povoljnim cenama. Sory na off-u! Ono sto zelim da kazem je da se taj aparat sigurno moze pronaci negde u prodavnici po manjoj ceni sa sve racunom!
 
Druze moj prethodni post se odnosio na clana Kameni. Tj na njegov post na prethodnoj stranici u kojem je tebi napisao kako je u B.Topoli video takav aparat za manje para. :cao:
 
Drugari ovo nisu obicni aparati.Da se razumemo.
Ovakvi se koriste SAMO za tocenje subvencionisanog DIZELA:osmeh::haha:
 
fotografija0104.jpg
[/IMG]

U nedostatku struje dobra je i "ručna" varijanta. Prošle nedelje na pijaci čovek izneo ovu dvoklipnu pumpu i cenio je 5000 din
 
ajde breeee Kameni daj nesto modernije.... ovako cemo stici do kamenog doba! :haha:
image20171.jpg
[/IMG] ja u ovo razmisljam u madjarskoj kosta nekih 140 eura
 
Da li neko zna gde(sem vasara ) ima da se kupe ovakve pumpe na busilicu i otprilike koje su cene?
 
ma i ja imam neku ali ju slabo koristim, inace izbijegavam tocenje iz bureta ili cisterne kod kuce, benzinska mi je 300-400 metara od kuce tako da fala bogu nemam potrebu za tocenjem iz buradi a inace imam jako losa iskustva sa tim i izbijegavam to u sirokom krugu..
 
@Cici, kako ti se pokazala pumpa do sada i jesi li je kompletirao i sa brojacem i pistoljem?Hocu da kupim jednu takvu pa da cujem sta iskustvo kaze. :ppozdrav:
 
Ja sam danas naručio iz Migrosa onu od 1700l/sat+pištolj ali bez creva.Cena pumpe je oko 8500din.
 
@Cici, kako ti se pokazala pumpa do sada i jesi li je kompletirao i sa brojacem i pistoljem?Hocu da kupim jednu takvu pa da cujem sta iskustvo kaze. :ppozdrav:

Do sada je pretocila nekoliko hiljada litara goriva bez ikakvog problema. Nisam stavljao pistolj na njega a ni brojac jer mi nije potreban samo crevo od 6-7 metara i pici. Stvarno mu je kapacitet velik i cas posla napuni rezervoar kombajna. Jedini problem je sto ne mogu da nadjem levak za njega jer nijedan ne moze da proguta protok pumpe.
 
ovo sam izkombinovo za jeftine novce, pumpa 4000din, pistolj 1500, crevo 5m 1000, treba doci jos brojcanik i to je to...
protok je odlican, mada mi i nije toliko bitan protok, nego mi se smucile kante za ledja, i + je mobilna, mogu natociti gde hocu :)

attachment.php
 
Nazad
Vrh